Kuce

MOMKU ĆE SRCE DA PUKNE: Devojka traži da uspavam psa jer glasno cvili

Teško je nekada izbalansirati u lubavi između partnera i ljubimca sa kojim ste možda čak i odrasli, a neki su zbog toga dovedeni i pred "svršen čin". Nekada se partner oseća zapostavljenim zbog tog malog stvorenja koje sa vama deli prostor, a nekada i ljubimac oseti određene signale ili lošu energiju koju mu emituje vaš partner.

02.06.2022 15:00

MOMKU ĆE SRCE DA PUKNE: Devojka traži da uspavam psa jer glasno cvili
pexels.com

Svi znaju kolika je radost dolazak kućnog ljubimca u jednu porodicu i da se on zavoli podjednako kao i drugi članovi. Čak i oni koji nemaju ljubimce ili nisu osetili tu bliskost koju pruža ta životinja, svesni su činjenice da njegovo prisustvo pozitivno utiče na nas, a psiholozi čak tvrde da ima i terapijsku moć. Naravno, želite da ga i drugi prihvate isto kao želite potvrdu i prihvatanje za svog partnera kada ga upoznate sa članovima porodice i prijateljima.

Međutim, nekada nažalost jedan trpi u toj bezrezervnoj ljubavi "u troje" zbog veće posvećenosti onom drugom,  bar kada je veza u pitanju. Da bi ljubav ljubimca bila prihvaćena i od vašeg partnera jednako kao vaša, partner mora deliti slična interesovanja i vrednosti kao i vi.

U najgorem slučaju, ima primera gde vas partner uslovljava da birate i žali se na vašeg ljubimca. Šta činiti u takvoj situaciji bilo je pitanje jednog momka koji se  susreo sa ovim i svoje neprijatno iskustvo podelio na Reditu. Kako se on požalio korisnicima, njegov psić ima naviku da cvili kada se on vrati sa posla, a to prilično smeta njegovoj devojci sa kojom je u vezi 4 godine.

unplash

Momak voli jednako i svog ljubimca i ne želi da ga se odrekne tek tako

Momak je u svojoj objavi napisao da u toj panici nije znao šta da radi pa je psa odneo u azil, ali da neće tako rešiti situaciju.

Devojka ima bipolarni poremećaj

Problem sa devojkom je kaže nastao i pre par godina kada je usvojio neku mačku, pa se i sa njom našao u sličnoj situaciji. Otkako je počeo da se zabavlja sa sadašnjom devojkom tvrdi da pomišlja kako je pas počeo da se ponaša drugačije upravo zbog nje i njenog prisustva. Možda razlog svemu tome leži u činjenici da je devojci dijagnostifikovan bipolarni poremećaj, pa je sklona promenama raspoloženja i osetljivoj prirodi.

Momak tvrdi da u njegovom domu vlada drugačija atmosfera kada devojka nije prisutna i da su ljubimci skroz opušteni i kul  dok ona nije tu. Pošto je bio u dilemi, a odlučio se za psa, želeo je i da čuje mišljenje drugih koji su se uglavnm složili sa njegovim.

pexels.com

Nekada partner postaje ljubomoran zbog vaše ljubavi koju deli sa ljubimcem

Mnogi su prepoznali kod momka i njegove devojke da nisu kompatibilni po pitanju vrednosti koje dele i da devojka ne razume njegovu privrženost svom ljubimcu. Korisnici Redita su sugerisali da je ona ljubomorna na njegove kućne ljubimce i da je bolje da se rastanu.

Ljubavi kako kažu, uvek ima za sve i treba je deliti, ali neke situacije nažalost nameću to da se mora birati između partnera i ljubimca ukoliko se oni ne slažu i situacija vodi ka konfliktima i nerazumevanju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)