Brak i veze

OSTAVIO ME ZBOG KARIJERE: Sad sam njegovim šefom!

Ruska lepotica i milionerka na surov način se osvetila bivšem dečku koji joj je slomio srce nakon što je ostavio kako bi se fokusirao na karijeru

28.05.2022 21:00

OSTAVIO ME ZBOG KARIJERE: Sad sam njegovim šefom!
Printscreen Tiktok/ polina.nioly

U osveti i zaljubljenosti žena je okrutnija od muškarca, rekao je davno Fridrih Niče. I bio je potpuno u pravu.

Ruska glumica i filmska producentkinja Polina Nioli (26) surovo se osvetila bivšem dečku nakon što je on raskinuo s njom kako bi se posvetio karijeri.

Surova osveta

Bez imalo milosti ona je rešila da svoje slomljeno srce izleči tako što će se bivšem osveti na najgori mogući način. Naime, kako je obavestila pratioce na Tiktoku ona je posle raskida počela da izlazi sa šefom, odnosno vlasnikom firme u kojoj radi njen bivši.

- Raskinuo je s tobom jer se želi fokusirati na karijeru, a ti sad izlaziš s vlasnikom njegove firme. Osvetu treba služiti hladnu – napisala je Polina uz video koji je postavila na društvenim mrežama.

Kao da to nije dovoljno ona je video klip snimila dok se penje stepenicama raskošne vile obučena u crnu zavodljivu haljinu nalik negližeu i sa visokim potpeticama čisto da podseti bivšeg šta je imao pa izgubio.

Za samo 7 dana ovaj klip plavokose lepotice videlo je više od 1,3 miliona pratilaca, a reakcije su bile podeljene.

@polina.nioly I should make it a tradition to spend the whole summer in Europe every year #paris #parisianaesthetic ♬ HE ALWAYS USED TO LOOK AT ME THAT WAY - evie

Podrška žena

Žene su mahom podržavale ovaj njen potez uz poruku da je njen bivši dečko dobio šta je zaslužio.  

- Nije želeo da uloži trud u NJU i svoju karijeru pa je našla nekoga ko će to učiniti. Tako i treba – bio je jedan od komentara.

Mnoge dame su joj poručile da je ona njihova inspiracija. S druge strane muškarci su bili uglavnom uzdržani ili su pravdali njenog bivšeg momka.

- Barem radi. Ne vidim ništa loše u ovome što se dogodilo. Ljudi nemaju obavezu da ostanu u vezi koja im ne odgovara. Stavio je sebe na prvo mesto – komentarisao je jedan pratilac.

Bilo je i onih koji su smatrali da je ovo samo taktika lepe Ruskinje kako bi nahvatala novog bogatog dečka.

@polina.nioly Not the people trying to find any reason why I am successful and they aren’t except for the fact that I actually worked to achieve it🥶 #myfamily_tiktok #immigrantmom #immigrantcheck ♬ 1D Night Changes - Hoppih

Međutim, ona im je odmah zapušila usta.

- Dragi moji, imam milione i kompaniju sa više od sto zaposlenih. Da li zaista smatrate da bih trebala da izlazim s nekim ko je lošiji od mene? Ne, hvala. – poručila je plavokosa lepotica.

Ona nije otkrila kako je njen bivši dečko reagovao kad je saznao da se ona sada zabavlja sa njegovim šefom. Sigurno da mu nije bilo pravo.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

sinisa

30.08.2022 12:44

dil sa sefom, on njemu zenu, a sef njemu unapredjenje da ga ne vide vise, i zena jedva docekala