Kuce

MI DEFINITIVNO NE ZASLUŽUJEMO PSE! Ovaj video tera suze na oči, ovako nešto je teško zamisliti da je moguće!

Snimak koji je na Tviteru podelio jedan vlasnik zlatnog retrivera i praseta, razgalio je i najtvrđa srca.

27.04.2022 17:00

MI DEFINITIVNO NE ZASLUŽUJEMO PSE! Ovaj video tera suze na oči, ovako nešto je teško zamisliti da je moguće!
Pixabay.com

Koliko puta ste u životu čuli ljude kako kažu da mogu da se zakunu da su se u ljude milion puta razočarali, ali u pse nikada.

Za te životinje se kaže da su najveći prijatelji ljudi, što zasigurno nije slučajno. Oni su u svakom domu i ljubimci, ali i cimeri, prijatelji, saborci, uteha, zaštita. 

Jedan vlasnik zlatnog retrivera, koji je osim njega i ponosni gazda malenog praseta, rešio je da napravi trik kako bi video kako će pas reagovati kada istovremeno bude hranio i njega i prasence. Uzeo je viršlu i  podelio je na 2 vidno nejednaka dela, a zatim komade postavio ispred životinja, siguran u to da će pas zgrabiti viršlu i celu je smazati.

Ljubimac je, pak, strpljivo čekao, a pošto je primetio da su komadi nejednaki on je uzeo onaj znatno veći i odneo prasetu. Kao da je to bilo malo, pošto je svom cimeru izručio "poslasticu", pas ga je zatim i pomilovao šapom preko glave.

Tek posle toga se vratio na početno mesto da uzme i svoj zalogaj onoga šta mu je namenjeno.

Ovaj snimak nesebičnog psa razgalio je i najtvrđa srca, tako da čak i oni koji ne obožavaju pse morali su na kraju da se zapitaju: "Zaslužujemo li mi uopšte ovakva stvorenja?"

Posle objave na Tviteru usledio je veliki broj komentara i zaljubljenih smajlija, a među reakcijama se istakao jedan.

- Ovaj nesebični pas podsetio me je na moju majku. Tako i ona meni uvek daje mnogo veći deo svog kolača - podelio je svoje iskustvo jedan korisnik.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)