UHVAĆENI SA ŠAPAMA U MEDU

NESTAŠNI LJUBIMCI: Kucani uhvaćeni na (ne)delu!

Oni su umiljati i mazni i smešni i volimo ih kao i svakog drugog člana porodice. Ali nekada umeju da budu i jako nevaljali a portal Srećna Republika vam donosi smešne snimke kucana uhvaćenih u nestašluku.

25.12.2021 12:06

NESTAŠNI LJUBIMCI: Kucani uhvaćeni na (ne)delu!
tiktok/printscreen - bilbothegolden/klomusicc

Ako imate kućnog ljubimca znate već da njima svakakve blesave ideje padaju na pamet, pa se često desi da se vratite kući sa posla i zateknete psa kako pretura po frižideru, iako ne znate ni kako ga je uopšte otvorio. Donosimo vam smešne snimke kuca uhvaćenim na delu!

Prva kuca se u stilu „Nemoguće misije“ penje na kuhinjske radne površine kada je vlasnici ne vide a skrivena kamera u kuhinji je otkrila njene sposobnosti tajnog agenta Njuškalića. Pogledajte kako ona to izvodi i zašto Lolu vlasnici više ne puštaju samu u kuhinju.

Sledeća na redu je Nala, koja hoda na dve noge kada je vlasnici ne gledaju. Ali najsmešnija od svega je ubedljivo njena reakcija kada je oni uhvate.

Ponekada kucani umeju da budu i lopuže, te je kamera na ulaznim vratima uhvatila ovog psa kako pokušava da ukrade paket ispred komšijskih ulaznih vrata.

Haski po imenu Tovariš je progrizao vrata u stanu svog vlasnika a kada su ga uhvatili u nestašluku, samo je pognuo glavu pod osećajem krivice. Pogledajte kako se sve to zbilo.

@themadrussian1

I love surprises when I get home. this pupper had the best one......#MakeADogsDay #husky #surprise #doggos ♬ original sound - TheMadRussian

Bezbednosne kamere na kućama su izvor mnogih komičnih situacija, ali nismo baš sigurni koliko je ovom vlasniku do smeha. Naime, on je otkrio ulubljenje na svojim ganc novim kolima jer se neko u njih zaleteo kolicima za golf. Prvo je optužio decu, dok nije pogledao kamere za nadzor i video svog psa kako seda u kolica, vozi ih i izaziva oštećenja na automobilu. Nakon incidenta, pas je samo elegantno odšetao kao da se ništa nije ni desilo.

Sledeća vlasnica je otkrila da njen jazavičar ima običaj da srkne njenu kafa kada ga ona ne gleda. Ne znamo samo da li je to otkrila po tome što je mališa postao hiperaktivan ili tako što je osetila da joj šoljica miriše na hranu za pse.

Sledeća vlasnica je uhvatila svog zlatnog retrivera kako pokušava da ukrade dve plastične činije pune hrane sa kuhinjske radne površine. A pas se baš bio ponadao obilnom obroku, piše portal newsweek.com

Još jedan zlatni retriver, još jedan nestašluk. Ovaj put je u pitanju blanjava bara i dugodlaki Bilbo koji se prućio u njoj koliko je dugačak. I tako je jedan pas svetle prelepe dlake zaradio gratis kupanje.

Sledi jedan pas crne dlake, koji je za razliku od retrivera iz snimka gore čist, što je i izazvalo sumnju. Naime, vlasnica Kejt je čula zvuke ustalasane vode koji dopiru iz njenog bazena, otišla je da proveri šta se to dešava u mrklom mraku i imala je šta i da vidi, pas je odlučio da se u sred noći posveti treningu plivanja.

@klomusicc

Literally what is going on? ♬ original sound - Kait

Dobermani Zia i Storm su rešili da se bave baštovanstvom, pa su oborili palmu u kući svoje vlasnice. Pogledajte kako su se oni ponašali kada je vlasnica Amberli krenula da ih ispituje ne bi li pronašla krivca.

Ipak, ovaj labrador je odneo ubedljivu pobedu i postao kralj kučećih nestašluka. Njegovi vlasnici su za Dan zahvalnosti želeli da pripreme porodičnu večeru i kako tradicija nalaže, izvadili su ćurku iz zamrzivača kako bi se odledila pre pečenja. Ostavili su je na kuhinjskom pultu a kada su ujutru zavirili tamo, dočekalo ih je iznenađenje, jer je ćurka preko noći ostala bez trtice a autor ovog remek dela je stajao pored nje, vrlo vidno kriv. Labrador je uspeo da razljuti ali i nasmeje svoje vlasnike u isto vreme.

@justinlitchfield1

My dog has it coming to him. We’re just gonna let the raw turkey do it’s thing though ☠️ #fyp #thanskgiving #turkey #labrador ♬ Oh No - Kreepa

Da li su i vaši kucani nestašni? Podelite sa nama njihove dogodovštine u komentarima!

 

Komentari (0)