Kuca je pravi lopov!

OVA KUCA JE PRAVI LOPOV: Krade sve, od gumice za kosu do PARA!

Sve kuce vole da uzimaju stvari svojim vlasnicima, ipak ova je prevazišla svoje drugare i praktično napravila svoj dom u domu svojih vlasnika!

10.12.2021 18:19

OVA KUCA JE PRAVI LOPOV: Krade sve, od gumice za kosu do PARA!
printscreen/facebook.com

Imati kućnog ljubimca uglavnom je veoma lepo iskustvo, mada sa vremena na vreme svakako umeju da nas naljute. Ipak, ljutnja na njih moće da bude samo kratkog daha jer su potpuno preslatki i neodoljivi, te nas njihove gluposti uglavnom samo slatko nasmeju.

Tako je kuca, koju možete videti u videu ispod, nasmejala svoje gazde i postala viralna za kratko vreme. Mnogi su se oduševili stavom vlasnika, s obzirom da bi se većina ljudi uglavnom iznervirala zbog takvog ponašanja neke životinje.

Naime, ova kuca krala je sve što je stigla, iz svoje kuće, iz dvorišta, iz tuđih dvorišta i kuća. Gde god da je bila kuca je ponela ponešto i donela u svoj kutak. Gde je, čini se, rešila da izgradi pravi dom za sebe. Tu, u njenom kutku, moglo se naći svašta, od gumice za kosu i toalet papira, pa sve do para. Njene gazde su sve to snimile i okačile na društvene mreže, dajući kuci ocene za krađe. Pogledajte video iznad i otkrijte nam u komentatu da li je i cas nasmejao ovaj video kao ostatak sveta.

Komentari (0)