POMOĆNIK U POLJU

VOZI, MIŠKO! Samojed Balu je majstor za volanom

Svi znamo da su sezonski poljoprivredni radovi naporni i da je tada pomoć preko potrebna. Ali šta biva kada vaš najbolji pomoćnik hoda na sve četiri ima veličanstveno belo krzno? Pogledajte snimak koji vam donosi portal Srećna Republika i saznajte sve o ovom "lajavom" šoferu.

29.11.2021 16:01

VOZI, MIŠKO! Samojed Balu je majstor za volanom
Tiktok - _balu_the_samoyed

Svi mi koji imamo ljubimce znamo da nas oni svaki dan iznenađuju svojim nestašlucima ali i novim veštinama. I dok neki psi znaju da sami otvore vrata a neka mačke da odvrnu slavinu, niko nije mogao ni da se nada da ćemo za volanom traktora u jednoj srpskoj njivi videti nikoga drugog do - psa!

Ovaj beli čupavac se zove Balu i vrlo je vešt, vozi traktor ko od šale ali i svog gazdu, koji stoji u prikolici. Jasno je koliko on veruje svom psu kada sasvim opušteno i bez nervoze stoji u prikolici koju ovaj traktor vuče i posmatra svog spretnog kucana.

Preslatki krzneni vozač je pak ostao na visini zadatka i skoro ceo snimak nije skretao pogled ni levo ni desno, već vozio tako da bi mu većina gradskih vozača na tome pozavidela!

Međutim, ume on da sedne i u "fiću" i to crvenog, nabaci opasne cvikere na glavu i vozi sa stilom. Samo ga pogledajte i divite se njegovom pufnastom veličanstvu.

Da li biste vi voleli da imate ovakvog suvozača? Pišite nam u komentarima!

Komentari (0)