Strast

NAJBOLJI ljubavnici imaju ove 2 OSOBINE

Ako ste mislili da možete svoje ljubavne sposobnosti proveriti na osnovu nekih vama znanih parametara, imamo za vas iznenađenje. Istraživanja su pokazala da ukoliko posedujete 2 vrlo slične osobine, sjajn ste ljubavnik ili ljubavnica.

21.08.2022 20:00

NAJBOLJI ljubavnici imaju ove 2 OSOBINE
Shutterstock

Među muškarcima ćete verovtno čuti kako su "dobri" u krevetu i kako ih krase posebne veštine, iako to ne mogu dokazati. Većina će raširnih zenica slušati o tome, potcejujući svoje umeće i umanjujući sopstvenu vrednost. Ipak, istraživanja su pokazala da neki mogu utvrditi kakav je neko ljubavnik, na osnovu određenih karakternih crta koje ga „krase“.

Istraživanje je sprovedeno na 192 slobodne žene i 105 slobodnih muškaraca koji su morali da odgovore na niz pitanja i razne testove, a koji su uključivali povezanost između altruizma, odnosno koliko se oni oglušuju da pomognu nekome, a da ne očekuju nagradu u tome, s tim koliko je neko uspešan u seksu i generalno u ljubavnim vezama.

unsplash.com

Velikodušni partneri pokazali su se kao najpoželjniji

Istraživanje je pokazalo zapanjujuće rezultate. Ljudi koji su po prirodni nesebični i skloni su da pomažu drugima, češće vode ljubav od drugih i zadovoljnijin su svojim seksualnim životom. Kod muškaraca je to podrazumevalo i da su bili sa više partnerki čak i kada su intimni odnosi bili neobavezni.

Rezultati su pokazali da je nesebičnost jedna od najprivlačnijih osobina, a možda se to objašnjava i time da su takvi partneri dostupniji i opušteniji. Studija nije objasnila šta ljude motiviše da pomažu drugima.

Istorija ima objašnjenje za ovu tezu, jer su muškarci iz nekadašnjeg lovačko-sakupljačkog društva, koji su nesebično delili svoj plen bili su najpoželjniji među partnerkama u plemenu, prenosi Opušteno.rs.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)