Sex

ISPOVEST ZAVISNIKA OD INTIMNIH ODNOSA: "Spavao sam sa suprugom pet puta dnevno i prevario je sa 300 žena!"

I ova vrsta zavisnosti je ozbiljan problem kao i bilo koja druga.

12.04.2024 22:00

ISPOVEST ZAVISNIKA OD INTIMNIH ODNOSA: "Spavao sam sa suprugom pet puta dnevno i prevario je sa 300 žena!"
shutterstock.com

Zavisnost od se*sa je poput bilo koje druge zavisnosti i na tom problemu se mora aktivno raditi. Jedan muškarac je tek u četrdesetim otkrio da ima pravi problem koji datira iz njegovih dvadesetih.

- Kada pažljivo pogledam svoju prošlost, verovatno sam zavisnik od se*sa od ranih dvadesetih. Sada imam 41 godinu. Izgubio sam nevinost sa 15 godina, sa devojkom koja je bila moja ljubav iz detinjstva. Bili smo zajedno još tri godine i naša se*sualna veza je bila najnormalnija koju sam ikada imao. Bili smo samo dvoje zaljubljenih, požudnih tinejdžera koji su imali se*s koliko god su mogli - započinje on svoju priču, a o tome je pisao i Dejli mejl.

shutterstock.com

Ljubavni odnosi su mu postali opsesija

Vremenom je naučio kako da zavede žene, kako bi od njih dobio jedino što mu treba, a to je se*s.

- Bilo mi je lako da uvučem žene u krevet, ne zbog svog izgleda, koji bih opisao kao prilično prosečan, već zato što sam izbrusio zanat i naučio kako da budem šarmantan, dajem suptilne komplimente i glumim interesovanje. Takođe sekundu nakon ejakulacije mogao sam da odem, bez razmišljanja. To je bilo sve dok nisam upoznao Juliju, na novogodišnjoj zabavi u lokalnom baru kada sam imao 25 godina, ona 24. Prvi put za sedam godina bio sam potpuno monogaman. Imali smo se*s i do deset puta nedeljno, iako to nije komentarisala, normalno je da parovi imaju puno se*sa. Ali kako smo se približavali prvoj zajedničkoj godini, uvukla se dosada i prepustio sam se svojim starim navikama. Posle toga, moj rad kao konsultanta za menadžment podrazumevao je poslovna putovanja i što više žena u krevetu - objasnio je on.

Shutterstock

Vremenom naučio kako da zavede žene

Ovaj muškarac tvrdi da je svestan zavisnosti od se*sa, koju upoređuje sa zavinostima od alkohola, droga i kocki. Ističe da je njegova zavisnost uzrokovala probleme u njegovom braku i dovela do razvoda.

- To je problem sa zavisnošću, on troši vaš um, život i postupke, čineći vas krajnje sebičnim i nesposobnim da razmišljate o njegovom uticaju na druge. Tokom našeg prvog savetovanja, jednog letnjeg dana 2017. godine Julija je iskreno jecala o tome kako se zbog našeg četvorogodišnjeg braka osećala bezvrednom, kako se borila da održi korak sa mojim iscrpljujućim zahtevima za se*som do pet puta dnevno i kako je sumnjala u sebe kao ženu kada sam još uvek osećao potrebu da se iskradam da gledam po*nografiju. Istina je da je jedva pola toga znala. Sve te kasne noćne šetnje kada navodno nisam mogao da spavam išao sam da posetim prostitutke ili bih bio sa nepoznatim ženama u kafanama. Do trenutka kada smo izgovorili naše venčane zavete, pet godina od našeg prvog sastanka, procenjujem da sam spavao sa više od 300 drugih žena iza Julijinih leđa. Svakog petka sam koristio kućni test za polno prenosive bolesti jer sam obično bio neveran tokom nedelje, kada sam bio na poslu ili na poslovnom putu. Takođe sam znao da smo se Julia i ja više se*sali vikendom. Imali bismo se*s po pet puta dnevno, a ja sam je prevario sa 300 žena - priznao je.

shutterstock.com

Zavisnost ga je koštala braka

Brak sa Julijom nije uspeo da spasi, jer je njegova zavisnost dovela do neverstva i laži. Nakon suočavanja s istinom o svojoj zavisnosti, ovaj muškarac se uputio na terapiju i pronašao podršku u svojoj sadašnjoj djevojci, koja mu je postavila stroga pravila.

On ističe da je njegova zavisnost trenutno "pod kontrolom", ali da je rad na sebi kontinuirani proces. Iako ima podršku partnerike i terapeuta, još uvek oseća duboko žaljenje zbog svih žena koje je povredio, pogotovo bivše supruge.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Bora

13.04.2024 09:42

Dečko ti imaš hormonski poremećaj, verovatno ogromno lučenje testosterona.