Sex

OVIH 6 ZNAKOVA POKAZUJU DA STE LOŠI U KREVETU: Muškarci, posebno obratite pažnju na peti savet - žene će vam biti zahvalne!

Poradite na svom odnosu sa partnerom.

28.03.2024 21:57

OVIH 6 ZNAKOVA POKAZUJU DA STE LOŠI U KREVETU: Muškarci, posebno obratite pažnju na peti savet - žene će vam biti zahvalne!
shutterstock.com

Ulazak u intimnu vezu može biti izazov iako se o tome ne govori često. Ponekad se osećamo nesigurno ili sumnjamo u sopstvene veštine u spavaćoj sobi. Iako ne postoji univerzalna formula po kojoj bi se ocenjivalo da li je neko dobar ili ne, ipak postoje određeni znaci koji mogu ukazivati na to da je potrebno poboljšanje ili promena pristupa.

Važno je zapamtiti da je se*sualno iskustvo individualno i nije nužno upoređivati se sa onim što vidite u medijima ili čujete od drugih ljudi, čak ni sa prethodnim iskustvima. Otvorena komunikacija, pažnja i želja za eksperimentisanjem mogu pomoći u poboljšanju intimnog žIvota i veze sa partnerom.

Foto: Shutterstok

Nisu još uvek sve lađe potonule!

1. Nedostatak komunikacije

Komunikacija je ključna u svakoj vezi, uključujući i se*sualnu. Ako se osećate neprijatno da izražavate svoje želje i potrebe ili ne znate kako da saslušate i odgovorite na želje partnera, to može biti ozbiljan problem para u intimnim odnosima. 

2. Predigra

Predigra je važan deo se*sualnog iskustva jer pomaže u stvaranju emocionalne i fizičke veze između partnera i povećava uzbuđenje. Nedostatak predigre može rezultirati nedostatkom uzbuđenja i zadovoljstva za oba partnera.

3. Nedostatak samopouzdanja

Nedostatak samopouzdanja može se manifestovati na različite načine u spavaćoj sobi, uključujući stidljivost, nesigurnost ili preteranu zabrinutost zbog toga šta vaš partner misli o vama. Ovo može ometati vašu sposobnost da se opustite i uživate u se*sualnom iskustvu.

4. Nedostatak prilagodljivosti

Fleksibilnost i prilagodljivost su ključni za zadovoljavajući se*sualni odnos. Ako ste previše fokusirani na određene obrasce ili tehnike i niste otvoreni za nova iskustva ili želje vašeg partnera, možda ćete propustiti priliku da poboljšate svoj intimni život.

shutterstock.com

Uz ove savete užitak neće izostati

5. Nedostatak pažnje prema partneru

Intimni odnosi trebalo bi da budu obostrani i zasnovani na međusobnom poštovanju. Ako ste previše fokusirani samo na sopstvene potrebe i zadovoljstvo, a ne obraćate dovoljno pažnje na potrebe i želje partnera, to može rezultirati nezadovoljstvom i frustracijom.

6. Nedostatak spontanosti

Planiranje intimnih odnosa može biti korisno u nekim situacijama, ali nedostatak spontanosti može učiniti se*s manje uzbudljivim i strastvenim. Ponekad je važno biti otvoren za neočekivane prilike i dozvoliti sebi da uživate u trenutku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)