Sex

ZBOG UVREDA BIVŠEG NA RAČUN IZGLEDA NJENIH GENITALIJA URADILA JE LABIOPLASTIKU: "Sada se gorko kajem, ovu operaciju bi trebalo zabraniti!" (FOTO+VIDEO)

Venesa Van je platila 1.700 evra redizajniranu vaginu, a sada je u teškoj agoniji, čak je i tužila hirurga.

27.01.2024 18:40

ZBOG UVREDA BIVŠEG NA RAČUN IZGLEDA NJENIH GENITALIJA URADILA JE LABIOPLASTIKU: "Sada se gorko kajem, ovu operaciju bi trebalo zabraniti!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-venesavvaughn

Venesa Van (47) je Tiktokerka iz Melburna koja se odlučila na labiaplastiku kako bi ispravila svoje intimne delove nakon surovog komentara bivšeg partnera. Labioplastika je operacija korekcije malih polnih usana. Ona predstavlja spoj rekonstruktivne i estetske plastične hirurgije u cilju rekonstrukcije, smanjivanja, uvećanja ili preoblikovanja malih stidnih usana, kako bi one dobile svoj prirodni anatomski izgled i funkciju. Nije redak slučaj da, kada je uvećana mala stidna usna samo sa jedne strane, labioplastika obuhvata i korekciju asimetrije malih polnih usana.

Vanesa se odlučila na ovaj korak nakon što je jedan partner njenu vaginu nazvao "najgorom koju je ikada u životu video". Ona je ovu operaciju platila blizu 1.700 evra, međutim, ishod nije prošao kako je planirala. Naime, ova žena je ostala u potpunom očaju i više nije u mogućnosti da ima normalan se*sualni život.

@venesavvaughn Part 1 of my botched labiaplasty. Id like to tale this opportunity to let all women know that your vulvas are fine the way they are. If youve ever been cheated on or been told youre not good enough, its only a reflection of how the pther person is feeling#botchedplasticsurgery #botchedlabiaplasty #labiaplasty #surgery #surgeon #clitoras #fyp #foryoupage #viraltiktok ♬ original sound - Venesa V

Vanesa tvrdi da je hirurg odsekao tri centimetra više tkiva nego što je ona tražila, ostavivši je u "potpunom očaju" u mesecima koji su usledili. 

- Rekla sam mu da samo želim da se vaginalne usne skrate, nisam želela da cele nestanu, samo nisam želela da budu ovolike. Verovala sam hirurgu - istakla je ona, a o njoj je pisao i San.

 

Tiktok-venesavvaughn

Zažalila nakon operacije

Nakon operacije, imala je teškoće sa hodanjem i osećala nepodnošljivo peckanje kakvo "nikada nije iskusila". Takođe, imala je problema sa bolnim intimnim odnosima i ponavljajućim infekcijama urinarnog trakta.

- Ubacivanje tampona je veoma teško, a se*s je i dalje veoma bolan, svaki put. Svakog drugog meseca nakon toga dobijm urinarne infekcije, jer nema više nikakve barijere, nema polnih usana koje bi zaštitile bakterije od ulaska. Sada sam udata za za Ađeja (26), a plašim se da imam bebu, a ranije sam planirala. Pomisao da izbacim dete iz takve vagine je tako zastrašujuća. Ne znam kako bih to sada mogla da uradim - objasnila je ona.

Nakon što je pokrenula sudski postupak protiv hirurga, Vanesa je dobila visok iznos naknade van suda. Sada aktivno podiže svest o opasnostima labiaplastike i zalaže se za zabranu ove operacije. Ona tvrdi da žali zbog ove operacije i da nije bilo ničeg lošeg u vezi sa njenom vaginom.

- Mnogo mi je žao zbog ove operacije, sada se gorko kajem. Nije bilo ničeg lošeg u vezi sa mnom. Komplikacije na koje možete naići nakon operacije su mnogo veće od malo dužih polnih usana. Trebalo bi zabraniti ovu operaciju. Na kraju dana, to je samo koža - zaključila je Vanesa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)