Sex

VIKTORIJU ZOVU ČAROBNICA ZA INTIMNE ODNOSE: Specijalna masaža kao put ka ispunjenom životu i slobodi u krevetu! (FOTO)

Ova Australijanka ruši tabue a njeni učenici su od 21 do 80 godina.

13.01.2024 21:55

VIKTORIJU ZOVU ČAROBNICA ZA INTIMNE ODNOSE: Specijalna masaža kao put ka ispunjenom životu i slobodi u krevetu! (FOTO)
shutterstock.com

Australijanka Viktorija Smit (34) koju zovu i "čarobnicom" ruši tabue i transformiše odnose parova svojim jedinstvenim pristupom terapiji za intimne odnose.

Sa svojim partnerom, vodi radionice koje podižu intimno zadovoljstvo na potpuno novom nivou. Fokus je na terapijskoj Yoni masaži (specijalna vaginalna masaža) i masturbaciji unutar "kruga zadovoljstva".

 

 

Rušenje društvenih tabua

Kako je naglasila Viktorija njen cilj da pomogne pojedincima da se oslobode društveno nametnutih tabua i osećaja sramote koji često koče njihovu s*sualnost. Njenu učenici su muškarci i žene od 21 do 80 godina koje ona uči kako da se povežu sa svojom praiskonskom erotikom kroz korišćenje rituala. 

Za svoje polaznike Viktorija je stvorila siguran i udoban prostor, a uvek ih ohrabruje da ponesu svoj peškir, ulje, ćebe...Ona je sertifikovani profesionalac u svojoj oblasti i vodi masturbacijske sesije verbalno ili tehnike pokazuje na sebi.

- Pomažem drugima da pronađu slobodu kroz se*sualnost, neki od njih su imali vrlo loša iskustva u prošlosti pa im pomažem da to prevaziđu. Cilj je da izađu iz neprijatnih emotivnih stanja i razviju viđe zdravih emocija prema sopstvenom telu, a potom i prema partneru. Krug zadovoljstva će pomoći ljudima da se zbliže sa svojim partnerima i da ih mogu zadovoljiti i se*sualno i emocionalno - pojasnila je ona.

shutterstock.com

Viktorija tvrdi da na ovaj način otvara vrata ka slobodnijem intimnom životu

 

Pored grupnih radionica, Victoria takođe pruža Yoni masažu za koju je ekspert. Ovaj tip masaže namenjen ženama uključuje dodir, duboko disanje, i, uz pristanak, penetraciju prstom, ima za cilj da oslobodi nagomilani stres i otključa emocije koje mogu biti zarobljene u vagini.

Kako je pojasnila Isis Finiks stručnjak za ovu vrstu masaže iz SAD cilj nije samo postizanje orgazma, već istraživanje onoga što donosi osećaj blagostanja. Kroz Yoni masažu i mastrubaciju Viktorija ima inovativni pristup se*sualnoj terapiji ne samo da transformiše način na koji pojedinci percipiraju i doživljavaju se*sualnost, već i otvara vrata ka slobodnijem i ispunjenijem intimnom životu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)