Sex

ANDREA JE IMALA VIŠE OD 800 PARTNERA: "Ovi novogodišnji rituali garantuju ljubavni život pun strasti tokom cele godine" (FOTO+VIDEO)

Zanosna plavuša otkrila je šta sve radi u "najluđoj noći" kako bi njen intimni život bio što bolji

31.12.2023 21:00

ANDREA JE IMALA VIŠE OD 800 PARTNERA: "Ovi novogodišnji rituali garantuju ljubavni život pun strasti tokom cele godine" (FOTO+VIDEO)
Tiktok/andrea__sunshinee

Andrea Sanšajn razvela se pre 18 godina i odlučila da ne propusti nijednu šansu koja će joj doneti radost i sreću. Popularna influenserka priznala je da je imala više od 800 partnera u životu i da, iako je sada baka, ne želi sebi da uskrati intimno zadovoljstvo zbog čega, kaže, svakog 31. decembra sprovodi određene rituale.

Jedna od tradicija koje se ne odriče je grljenje prvog muškarca sa kojim se susretne u „najluđoj noći“. Ali, to nije sve.

- Stavljam novac u desnu cipelu i bušim balone u boji. Svaki balon je simbol jedne želje koju želim da mi se ostvari u novoj kalendarskoj godini – otkrila je Andrea za Dejli star.

 

 

Iako mnogi sumnjaju u to da će im crveni veš u „najluđoj noći“ obezbediti strastvene intimne odnose u narednih 365 dana, Andrea ne misli tako.

- Uvek nosim crvene gaćice i uvek na sebi imam belu odeću. Moje crvene gaćice se vide iz daljine. Neki to komentarišu na neprikladan način, ali nije me briga. Ovaj ritual pomaže ženama da budu poželjnije u narednoj kalendarskoj godini – tvrdi Andrea.

 

 

Nisu samo novogodišnji praznici vreme u kom Andrea sledi tradiciju. To obavezno radi i za Božić, iako članovi porodice nisu baš oduševljeni njenim novotarijama.

 

 

- Umesto pečene ćurke služim ostrige. U vreme božićnih praznika jedem više orašastih plodova, jer i oni, baš kao i ostrige, podižu libido. Članovi porodice nisu baš oduševljeni, ali ja sam uporna i ne odustajem – iskrena je Andrea.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)