Sex

KO NEMA ODNOSE MOŽE OZBILJNO DA SE RAZBOLI: Kod muškaraca se stvara impotencija, a evo šta se dešava sa telom žene!

Aksija u krevetu je sjajan "lek" za stres, a ukoliko izostane duži vremenski period, pod uticajem stresa može se javiti i povišen krvni pritisak.

22.10.2021 20:07

KO NEMA ODNOSE  MOŽE OZBILJNO DA SE RAZBOLI: Kod muškaraca se stvara impotencija, a evo šta se dešava sa telom žene!
Pixabay.com

Redovan seks je važan deo svake zdrave i srećne veze. Mnogi će istaći da seks nije najvažniji – i nije, ali s druge strane, ponekad se zaboravlja koliki uticaj ova aktivnost ima na nas.

Nov način mršavljenja kod kuće bez fizičkog opterećenja! Sagorite do 1kg potkožnog sala dnevno...

Pored toga što duži vremenski period bez seksa može da dovede do problema u vezi, nije zanemarljiv ni uticaj "seksualne suše" na raspoloženje i fizičko zdravlje.

Pored bezvoljnosti, apstinencija od seksa kod žena može da dovede do skupljanja vaginalnih mišića. Zbog toga će prilikom sledećeg odnosa biti malo teže da se mišići opuste, pa će i sam odnos biti malo manje prijatan.

 

 

S druge strane, kod muškaraca koji nemaju redovan seks su veće šanse za impotenciju.

Kod pripadnika oba pola usled neredovnih odnosa vremenom dolazi o smanjenja želje za seksom, ali osim toga, i posledice na zdravlje su negativne – imunitet slabi, zbog čega je veći rizik od raznih infekcija, ali i od kardiovaskularnih problema.

Seks je sjajan "lek" za stres, a ukoliko izostane duži vremenski period, pod uticajem stresa može se javiti povišen krvni pritisak.

Dakle, razloga zašto je dobro da redovno imate seksualne odnose je mnogo, ali imajte na umu da je važno da koristite zaštitu kako biste se zaštitili od neželjene trudnoće i polnih bolesti – jer u suprotnom svi dobri efekti seksa padaju u vodu.

Pixabay.com

Nedostatak intimnih odnosa utiče i na žene

 

Komentari (0)