Sex

“RADIM ONO ŠTO NEĆE NI JEDNA ŽENA”: Naplaćuje muškarcima oko 27.000 evra da glumi njihove supruge, evo koje su njene dužnosti (FOTO+VIDEO)

Babi Palomas pronašla je način kako da zaradi na nezadovoljnim supruzima koji su nesrećni u braku.

22.08.2023 21:02

“RADIM ONO ŠTO NEĆE NI JEDNA ŽENA”: Naplaćuje muškarcima oko 27.000 evra da glumi njihove supruge, evo koje su njene dužnosti  (FOTO+VIDEO)
Instagram/printscreen/eubabipalomas

Babi Palomas (24) iz Brazila je popularna influenserka koja na Instagramu ima više od 111.000 pratilaca. Njen posao je da oženjenim muškarcima glumi njihove supruge i ispunjava sve njihove želje. Te usluge naplaćuje oko 27.000 dolara i to radi samo virtuelno, odnosno onlajn.

- Obavljam zadatke koje prosečne supruge često izbegavaju, kao što je gledanje fudbalske utakmice - kaže ova bombastična brineta.

Ova kreatorka onlajn sadržaja s radošću se bavi potrebama svojih nesrećno oženjenih klijenata kada kupe pakete njenih usluga od 12 ili 24 sata.

- S jednim klijentom sam putem video poziva pripremila večeru, a zatim smo zajedno gledali fudbalsku utakmicu, između ostalog - rekla je kroz smeh Palomas.

Ova lepotica takođe ima nalog na platformi Onli Fans, rekla je da ovaj način komunikacije, bez direktnog fizičkog kontakta, mnogo znači njenim klijentima.

 

 

- Ovi muškarci mi otvoreno govore o svom životu. U tim razgovorima shvatila sam da se mnogi oženjeni muškarci, koji imaju porodice, osećaju usamljeno. Uz njih sam čak i kada menjaju gumu na automobilu, a njima nedostaje neko sa kim mogu da dele aktivnosti svojstvene muškarcima - dodala je zanosna lepotica.

Palomas kaže da na ovaj način vežba i traži muškarca sa kojim će provesti ostatak života.

- Zapravo, maštam da se jednog dana udam i želim da imam svoju porodicu. Međutim, dok je nemam, vežbam sa svojim fanovima i klijentima - zaključila je Palomas.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)