Sex

SONJA JE POTROŠILA 40.000 EVRA NA OPERACIJE: Imala je čak 7 intervencija, a razlog je potpuno bizaran (FOTO)

Manekenka otvoreno o životu sa bujnim poprsjem, a kaže da postoje i negatine strane njihove veličine.

12.08.2023 22:01

SONJA JE POTROŠILA  40.000 EVRA NA OPERACIJE: Imala je čak 7 intervencija, a razlog je potpuno bizaran (FOTO)
www.instagram.com/mrs_koriste

Model Sonja Kirstina (35) iz Finske potrošila je oko 40.000 evra na svoje grudi koje naziva "najvećim blagom". Kaže da su trenutno toliko velike da na njih može da stavi "šoljicu kafe". Uprkos tome, ona želi da budu još bujnije ali jasno joj je da bi još jedna operacija bila veliki rizik.

- Volela bih da su moje grudi uvek bile ovako velike, ali nakon što sam doživela komplikaciju nakon poslednje operacije grudi, svesna sam da bi još jedna intervencija bila veliki rizik - kaže Sonja.

Iako voli svoje bujne grudi, Sonja kaže da postoje i negativne strane njihove veličine. 

- Više ne mogu da spavam na stomaku i teško mogu da pronađem odeću koja mi odgovara, a da je ne nosim  na korekciju - dodaje Sonja.

Govorila je o tome šta je inspirisalo da ode tako delako kada je u pitanju veličina njenih grudi, a rekla je da su joj inspiracija bile "glamurozne dame" na naslovnim stranicama časopisa za muškarce devedesetih godina.

- Kada sam bila devojčica, a odrastala sam u periodu devedesetih, bila sam oduševljena izgledom "glamuroznih dama" na naslovnicama muških magazina i rekla sam sebi da ću jednog dana izgledati tako. Ta ideja me nije napuštala celog života i to sam ostvarila. Već sa 18 godina sam operisala grudi čija je veličina bila B, ali to mi nije bilo dovoljno - rekla je Sonja. 

Fotografisanjem u toplesu za društvene mreže kao što su Fejsbuk, Tik-tok i Instagram, na kojima broji preko 800.000 pratilaca, uspela je da zaradi dovoljnu sumu novca i ispuni svoj san. 

- Znam da ih moj izgled privlači i da mi bar moji fanovi nikada neće okrenuti leđa. Želim ovim da se bavim zato što smatram da sam neko ko ima šta da pokaže, a kao majka želim i da svom detetu obezbedim svetlu budućnost - rekla je Sonja. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)