Sex

POTROŠILA 100.000 DOLARA NA PLASTIČNE OPERACIJE, ALI NE SNOSI NIKAKVE TROŠKOVE: "Šećerne tatice" finansiraju sve moje hirurške intervencije!" (FOTO+VIDEO)

Kejti En posle trećeg uvećanja grudi ne može da uđe u automobil, ali to joj ne smeta zato što je srećna zbog svog izgleda.

09.08.2023 22:00

POTROŠILA 100.000 DOLARA NA PLASTIČNE OPERACIJE, ALI NE SNOSI NIKAKVE TROŠKOVE: "Šećerne tatice" finansiraju sve moje hirurške intervencije!" (FOTO+VIDEO)
printscreen/daily star/ Jam Press/@katy_ann_xo

Kejti En je Tiktokerka i zavisnica od plastičnih operacija na koje je potrošila više od 91.000 evra. Tu spada i uvećenje grudi po ceni od oko 34.000 evra, ali Kejti ističe da srećom ona nije morala da snosi troškove nijedne plastiče intervencije. Ova dama ne krije da ima "Šećerne tatice", tj. stariju gospodu sa kojima izlazi i zabavlja se, a koji zauzvrat finansiraju sve njene hirove među kojima su na prvom mestu plastične operacije.

Ona je sa 20 godina uradila prvo uvećanje grudi, a od tada je otišla na još tri identične operacije. Poslednja operacija je bila najdrastičnija i grudi su joj sada teže od 4,5 kilograma zbog čega ne sme da trči i da se bavi bilo kojom fizičkom aktivnošću.

- Ne smem da trčim i radim mnoge vežbe, ali one koje su mi dozvoljene uključuju tri brushaltera. Takođe jedva ulazim u automobil, dok nikako ne smem da idem u Lunaparkk na Rolerkoster, jer poslednji put nisam mogla da vežem sigurnosni pojas, pa sam morala da siđem. Ipak ne žalim, to su sitna zadovoljstva bez kojih mogu da živim, a sreća u kojoj uživam zbog ovolikih grudi je mnogo veća - objašnjava Kejti, a o tome je pisao i San.

Ona ne krije da nije isključeno da će uraditi još neku intervenciju, ali za sad je zadovoljna. Samo neke od operacija koje je radila pored grudi su povećanje zadnjice, liposukcija, fileri u usnama i još mnogo toga. 

 

 

- Nisam rođena savršena, ali zato živim u savršenom svetu gde postoje frizeri, šminkeri, nutricionisti, fitnes treneri i plastični hirurzi. Uz pomoć svih njih postigla sam željeni izgled. Možda ću sutra poželeti da uradim još neku intervenciju, ili eventualno izvadim sve silikone, ali ono što je utešno jeste da na to neću potrošiti ni dinara, jer su tu moji divni sponzori, zapravo "Šećerne tatice" - zaključila je Kejti. 

Glavni problem sa kojim se ona suočava poslednjih dana je izbor brushaltera za njeno bujno poprsje. Ona je istakla da samo nekoliko prodavnica u celoj Americi proizvodi brushaltere u njenoj veličini.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)