Sex

"DOLAZIŠ U CRKVU SVAKI DAN, A IZGLEDAŠ KAO DAMA LAKOG MORALA": Atraktivna plavuša na udaru javnosti zbog svog ponašanja, zabranili joj da dolazi među vernike(FOTO+VIDEO)

Holi Džejn ne želi da se odrekne svog zanimanja, a mesečno zarađuje malo bogatstvo.

07.08.2023 21:02

"DOLAZIŠ U CRKVU SVAKI DAN, A IZGLEDAŠ KAO DAMA LAKOG MORALA": Atraktivna plavuša na udaru javnosti zbog svog ponašanja, zabranili joj da dolazi među vernike(FOTO+VIDEO)
Instagram/ holly.jane.johnston

Holi Džejn je članica mormonske crkve, poznate po strogim pravilima vezanim za alkohol, vulgarno izražavanje i se*s. Iako redovno prisustvuje službama, Holi ne želi da prekine sa kreiranjem provokativnog sadržaja uprokos zahtevu biskupa. Na društvenoj mreži Instagram ima 103.000 pratilaca i zarađuje oko 37.000 evra mesečno. Njene fotografije su izazvale veliku pažnju na društvenim mrežama, a ono što oblači smeta mnogim pripadnicima mormonske religije.

Instagram/ holly.jane.johnston

Ona je prirodna plavuša koja milione oduševljava svojim provokativnim fotografijama.

Ono što je čini drugačijom od ostalih influenserki i devojaka koje plasiraju sličan sadržaj jeste činjenica da je ona potpuno prirodna. Plava kosa i oči, predivan osmeh i prelepo telo čine je posebnom. Brojne fanove oduševljava činjenica da ne želi da odustane od svojih ciljeva u budućnosti uprkos protivljenju najbližih prijatelja i porodice. 

- Uvek sam dosledna sebi i nikada neću odustati. Život je previše kratak da bih se odricala onoga što volim i što me čini srećnom - napisala je u jednom od postova prelepa Holi.

Među brojnim fotografijama jedna je izazvala posebnu pažnju, a fanovi su primetili jedan provokativan detalj. Pozirala u žutoj haljini nagnuta prema kameri. Iako je otkrila ramena, kolena i deo grudi, u prvom planu bilo je nešto drugo, a u pitanju su bile njene bradavice koje su se nazirale kroz haljinu. 

Printscreen/Instagram - yourdreammom

Ovaj post oduševio je milione ljudi na društvenim mrežama

Ispod svake njene objave ne prestaju da se nižu komentari, koji su ipak oprečni. 

- Ti si savršena.

- Svi se zaljubljujemo u tebe.

- Sa tobom bih išao na kraj sveta.

- Prelepa si.

- Ne razumem zašto se do sada nisi bavila modelingom - glasili su samo neki od komentara.

Međutim, ima i onih korisnika ove društvene mreže koji ne podržavaju ovakav sadržaj, jer jo to kao pripadnici mormonske religije ne priliči. 

- Jedna pripadnica mormonske religije ne bi smela da se ponaša tako.

- Dolaziš u crkvu svaki dan, a izgledaš kao dama lakog morala.

- Ti si sramota za našu religiju i biskup ne sme da ti dozvoli da dolaziš u crkvu - bili su komentari pripadnika mormonske religija. 

Ko su mormoni?

Mormoni su pripadnici verske i kulturne zajednica, koja je veoma oštra povodom konzumiranja alkohola, neprimerenog ponašanja kao što su psovke, a pre svega propopveda čednost. Čitaju Bibliju i veruju u Boga, ali oni imaju tri tvorca kojima se mole. Ukoliko je neko prpadnik ove zajednice mora da vodi računa o svakom koraku, jer veoma lako može da bude osuđen i stavljen na "stub stama" zbog neprikladnog ponašanja. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)