Sex

MUŠKARCI KOJI SE BAVE OVIM POSLOM SU NAJPRIVLAČNIJI ŽENAMA: Lekari više nisu među prvima, a drugo i treće mesto će vas zaprepastiti! (VIDEO)

U jednoj zabavnoj anketi učestvovalo je 1.000 žena koje su otkrile da su se kod dama današnjeg vremena definitivno promenili afiniteti.

26.06.2023 19:01

MUŠKARCI KOJI SE BAVE OVIM POSLOM SU NAJPRIVLAČNIJI ŽENAMA: Lekari više nisu među prvima, a drugo i treće mesto će vas zaprepastiti! (VIDEO)
shutterstock.com

Kod privlačnosti razni faktori mogu imati uticaja. Kod pojedinih ljudi je fizički izgled taj koji predstavlja ključan faktor, dok je drugima bitniji karakter. Međutim, se*solozi su došli do veoma zanimljivih podataka o tome koliko je profesija kojom se muškarci bave privlačna ženama, a nekad čak i ključna.

U jednoj zabavnoj anketi učestvovalo je 1.000 žena kako bi se pronašla zanimanja koja su najprlivlačnija. I došlo se do veoma iznenađujućih podataka. Četiri profesije preovladavaju, dok su jedno vreme bile privlačne tek ponekim damama. Na primer, dok su svojevremeno lekari bili u samom vrhu najpoželjnijih profesija, oni se danas nalaze na četvrtom mestu.

Vatrogasac

Poznato je da žene ne mogu odoleti muškarcima u uniformi. Naime, kada je reč o muškarcu koji je spreman da rizikuje život kako bi spasao druge, to dodatno podiže uzbuđenje kod svih dama. Vatrogasac je najse*sepilnija profesija po mišljenju čak 39 odsto ispitanih žena. Čini se da je to zanimanje decenijama unazad visoko kotirano i teško da će ga neko drugo skinuti sa trona. 

@mo_cru He should be named #dancingfireman in my opinion @Roderick Gubielo ♬ original sound - monique isaacs

Automehaničar

Kako kaže seksolog Kem Frejzer, žene biraju muškarce koji su jaki, sposobni i koji mogu da se brinu o njima. Snažne i spretne ruke automehaničara, ma koliko bile nezgrapne, veoma su privlačne ženama svih doba i staleža. Iako je godinama važilo da su doktorske uniforme te koje damama pomute pamet, poslednjih godinama se majstorski kombinezoni sve više visoko kotiraju na lestvici najse*sepilnijih zanimanja. Prema najnovijim istraživanjima, ta profesija zauzima visoko drugo mesto.

Građevinski radnik

Za se*sepilne građevinske radnike glasao je velik broj žena, pa su oni prvi izbor kod njih 38 odsto. Oni su percipirani kao snažni i sposobni, a to su kvaliteti koji žene posebno privlače. Nije bitno da budu mišićave građe kao da su tek izašli iz teretane jer su građevinski radnici generalno u očima žena snažni, spremni na akciju u svakom trenu i sposobni da brinu o damama, ali i o porodici.

Lekar

Oni koji nam spasavaju život i dalje jesu na listi najprivlačnijih zanimanja jer su im žene poklonile 19 odsto svojih glasova. Ranije su lekari bili mnogo višlje pozicionirani, čak su godinama držali lidersku poziciju. Međutim, danas su se kod dama očigledno promenili afiniteti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)