Sex

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA KAKVE MUŠKARCE VOLI: Svi zanemeli zbog jedne činjenice! (FOTO)

Dok je uživala u bazenu sa drugaricama, Anđela Vajt se obratila jačem polu i mnogima ulila nadu da imaju šanse kod nje.

16.06.2023 08:49

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA KAKVE MUŠKARCE VOLI: Svi zanemeli zbog jedne činjenice! (FOTO)
Printscreen/Instagram/angelawhitetv

Opšte poznata činjenica je da je većina žena slaba na visoke muškarce i da visina i te kako igra ulogu u odabiru partnera. Dame ne kriju da im imponuje kada je njihov izabranik visok i ima široka ramena, što su, kako se tvrdi, pokazatelji muževnosti. Ipak, ima i onih žena koje imaju potpuno drugačije viđenje jačeg pola kada je u pitanju odabir partnera, pa mnogim damama nije strano da budu s nežnijim tipom muškaraca.

A da li ste čuli da ima i onih dama koje vole niže frajere?

Da se želje ipak razlikuju od jedne do druge žene, pokazala je Anđela Vajtzvezda filmova za odrasle, koja je otkrila svoje preferencije kada je u pitanju odabir muškaraca i to na Amorant lajv strimu u sklopu kog se oskudno odevena snimala i baškarila s drugaricama u bikiniju

Printscreen/Instagram/angelawhitetv

Zvezda filmova za odrasle, Anđela Vajt, izjasnila se da voli niže muškarce

Poznato je da je ta crnka i te kako atraktivna i da je san mnogih muškaraca, a ono što je ona otkrila u videu mnogima je dalo vetar u leđa.

Naime, u snimku koji je podeljen na njenoj fan-stranici, oblinama obdarena tridesetosmogodišnjakinja je otkrila neke interesantne činjenice vezane za tip muškarca koji ona voli. Upitana "Kakav tip bi privukao vašu pažnju?" Australijanka je kao iz topa uzvratila: "Smešni".

 

 

Nije nepoznata činjenica da dame vole zabavne muškarce i one koji neguju dobar smisao za humor jer je to, kako se tvrdi, istovremeno i pokazatelj inteligencije.  

Ipak, kada je u priči jedna od Anđelinih prijateljica spomenula visoke muškarce, ona se ogradila rekavši kako voli niske frajere. To je mnoge zaprepastilo. Njen klip je dobio više od 16.800 lajkova, a ona je u komentarima napisala da traži mišljenja i predloge za njenog sledećeg kralja.

Iako je bilo mnoštvo reakcija i otvorena je diskusija na Instagramu, začuđeni pratioci su rekli kako su mislili da je situacija suprotna i da dame poput Anđele ne žele da razmatraju nekoga čija visina nije barem 185 cm.

- Kako niži momak? Uvek sam čuo suprotno -

- Ali je kul i uvek iznenađujuće čuti lepe žene kako kažu da vole niže muškarce -

- Mislim da sam dobar za tebe i taj posao -

- Ovde sam sve vreme, samo pogledaj dole -

- Tako obično kažu, ali u stvarnosti to nije slučaj - komentarisali su korisnici mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)