Sex

PREVARILA SAM DEVOJKU SA NJENIM ROĐENIM BRATOM: Ne mogu da prestanem da mislim na njega, ali ne mogu da živim bez nje!

Šta se dešava kada nađete ženu svog života, ali subina reši da vam pokaže da ništa nije jednostavno, ova devojka je najbolje iskusila na sopstvenoj koži!

26.05.2023 21:00

PREVARILA SAM DEVOJKU SA NJENIM ROĐENIM BRATOM: Ne mogu da prestanem da mislim na njega, ali ne mogu da živim bez nje!
shutterstock.com

Iskušenja su na svakom koraku, a i oni koji su najverniji i koji se zaklinju da im nikada ranije nije ni palo na pamet da prevare partnera, navode da se ipak dogodi poneka "situacija koja se izmakne kontroli". Tako se jedna devojka od kada zna za sebe deklarisala kao osoba koju ipak više privlačile žene. Njoj ni na kraj pameti nije padalo da prevari devojku sa kojom je bila 5 godina u skladnoj vezi, ali onda je upoznala njega. 

- Imam 24 godine i već 5 godina sam u vezi sa devojkom za koju smatram da je zaista prava za mene. Nikada mi nije palo na pamet da je prevarim. Onda se njen stariji brat doselio u grad i ostao kod nas dve privremeno dok ne nađe smeštaj. Ni sama ne znam kako se to desilo, ali dosta vremena smo nas dvoje bili zajedno pošto je moja devojka provodila mnogo vremena na poslu i van kuće. Otkrili smo da imamo mnogo sličnih interesovanja, od filmskog žanra do vrste muzike koju oboje slušamo. Jedne večeri smo malo više popili i stvari su se otrgle kontroli - započinje svoju ispovest ova žena, a prenosi San.

shutterstock.com

Završila u krevetu sa rođenim bratom svoje devojke

Na iznenađenje čitalaca, ova devojka se nije smirila posle jedne burne noći sa rođenim bratom svoje devojke, već se ta afera nastavila.

- Ta noć je bila fantastična, sve je bilo savršeno, od se*a preko celokupnog odnosa koji smo nas dvoje razvili. On se ubrzo iselio iz našeg stana, ali godinu dana od tada sam nastavila da se viđam sa njim i nikako ne mogu da prestanem. Nijedno od nas dvoje nema nameru da prizna to njegovoj sestri, ali ja sam svakim danom u iskušenju. Znam da me privlače žene i da nikad ne bih mogla da budem sa muškarcem u vezi, ali on je poseban. S druge strane, ne želim ni da ostanem ni bez svoje devojke jer zaista smo u divnoj vezi. Osećam se sluđeno, dugo sam razmišljala i nikako ne mogu da se odlučim za samo jednog između njih dvoje, ne znam šta da radim - upitala je ona ljude na internetu.

shutterstock.com

Ne može da se odluči između devojke i njenog rođenog brata

Komentari koji su usledili nisu bili ohrabrujući po pitanju problema u kome se ova devojka našla.

- Zamislite samo kako će se osećati vaša devojka kada sazna da ju je rođeni brat varao sa njenom devojkom. To će biti osećaj kao da su joj najbliži ljudi zabili nož u leđa -

- Vi ste se toliko upleli u mrežu laži i prevare da kada se sve raskrinka vi ćete najgore proći -

- Taj mladić vas iskorišćava za se* bez obaveza, sve vreme vas vuče za nos i nema nimalo obzira prema rođenoj sestri, ne poštuje ni nju, a kamoli vas, što pre shvatite to, to bolje po vas - samo su neki od komentara koje je dobila nakon objavljivanja intimne ispovesti.

shutterstock.com

Nije naišla na razumevanje sa interneta

BONUS VIDEO:

Komentari (0)