Sex

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PROGOVORILA O GUBITKU NEVINOSTI: Evo koliko ih je imala otad, njeni fanovi šokirani priznanjem! (VIDEO)

Poslednjih osam godina Meana Volf je svojim uzbudljivim sadržajem u industriji filmova za odrasle privukla veliku pažnju muškaraca širom sveta.

25.04.2023 09:10

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PROGOVORILA O GUBITKU NEVINOSTI: Evo koliko ih je imala otad, njeni fanovi šokirani priznanjem! (VIDEO)
instagram.com/meanawolf

Ljudi uvek pretpostavljaju da su zvezde filmova za odrasle sve otkrile kada je u pitanju se*s. Međutim, kada je u pitanju prvo intimno iskustvo gotovo svaka od njih ima neke neverovatno sočne i uzbudljive priče.

Meana Volf iz Kanade poslednjih osam godina napravila je ozbiljan potres u industriji za odrasle. Zahvaljujući svojim ulogama ta zavodljiva lepotica je stekla važno ime u svojim krugovima. 

instagram.com/meanawolf

Meana Volf je poslednjih godina zauzela sam vrh u industriji za odrasle 

Zajedno sa svojim mužem, Džekom Volfom, Meana producira, režira i glumi u sadržajima za odrasle visokog kvaliteta. Sada u razgovoru za Dejli Star ona je otkrila nove izbudljive detalje iz svog intimnog života, a otkrila je i kako je protekao njen prvi intimni odnos.

- Prvi put mi je bilo simpatično. Imala sam 16 godina i bila sam zaljubljena. Stavili smo kondom naopako i samo smo se smejali koliko smo bili nespretni. Naravno da je trajalo samo nekoliko sekundi, ali se samo sećam da sam bila srećna i uzbuđena što sam to konačno uradila - počela je Meana svoju ispovest.

Međutim, otkako se okrenula snimanju filmova za odrasle, kako dalje objašnjava, u suštini je izgubila predstavu o tome sa koliko je muškaraca spavala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meana Wolf (@meanathewolf)

- Definitivno sam izgubila pojam sa koliko sam muškaraca otad spavala. Imala sam mnogo ljubavnika i procenjujem da je to nešto manje od 80 ljudi. Osećam se super srećnom što sam doživela toliko neverovatnih iskustava - pkonosno je rekla za britanse medije, što je njene fanove prilično šokiralo, budući da su smatrali da je cifra daleko veća. 

Njeno prvo iskustvo kada je bila nespretna i sramežljiva sada je daleko od nje i njenih i te kako veštih akcija. 

Inače, Meana je započela svoju karijeru 2014. godine kada je odgovorila na oglas za fetiš modele u svom rodnom gradu Vankuveru.

@meanawolf

Love my female subscribers 🥰🤤 ♬ original sound - faith

Otad je napravila i sajt na kom objavljuje svoj eksplicitan sadržaj, a za koji članovi moraju plaćati ukoliko žele da vide njene nestašluke u krevetu. Kroz filmove Meane i njenog muža, koje su sami producirali, glumica nudi autentičan pristup produkciji za odrasle. Kada nije na setu, ona uživa u planinarenju, kuvanju i oduševljeno ceni arhitekturu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)