Sex

SKINUO SAM SE PRED DEVOJKOM ZA KOJU SAM MISLIO DA JE ONA PRAVA: Međutim, ona je uradila nešto što mi je slomilo samopouzdanje!

Jedan mladić požalio se na problem koji je doživeo s najnovijom partnerkom i izazvao mnogobrojne reakcije.

22.04.2023 09:10

SKINUO SAM SE PRED DEVOJKOM ZA KOJU SAM MISLIO DA JE ONA PRAVA: Međutim, ona je uradila nešto što mi je slomilo samopouzdanje!
shutterstock.com

Muškarci koji nisu preterano obdareni veličinom polnog organa u dovoljno su nezavidnoj situaciji, pa čitava ta stvar postaje još problematičnija ako im neko ukaže da sa njihovim penisom nešto "nije u redu". Jedan momak je tako zbog neobdarenosti trpeo depresivne epizode iz rane mladosti, ali po sopstvenim rečima, naučio je vremenom da zadovolji partnerku na druge načine, a uvideo i da ima drugih kvaliteta koje baš njega ističu iz mase.

- Kao veoma mlad sam uvideo da nemam bogznašta da pružim partnerki u vidu samog se*sualnog užitka. Moj penis jedva da je u punoj erekciji veličine nekoliko centimetara i vizuelno zaista ne izgleda pompezno. Međutim, vremenom sam poradio na svom šarmu, inteligenciji, obrazovanju, tako da sam uspevao ponovo da osvojim devojke koje su mi se dopadale na osnovu raznoilikosti tema, harizme i duhovitosti - započinje ispovest taj mladić, a prenosi San.

shutterstock.com

Uspevao da zadovolji prethodne partnerke

Vremenom je čak uspeo i da nauči na koji način da zadovolji partnerku tokom intimnih odnosa, tako da njegov omanji penis gotovo da nije predstavljao nikakav problem. Sve donedavno.

- Pored toga što imam mali penis, uspevao sam da dostignem erekciju i zadovoljim partnerku, tako da se ona stara izreka da veličina nije bitna, već tehnika, pokazala kao tačna u mom slučaju. Nedavno sam, međutim, upoznao devojku za koju sam pomislio da bi zaista mogla da bude "ona prava". Tokom odnosa sam se preterano trudio da sve bude savršeno, da mi je erekcija opala. Ona se pak smejala toj celoj situaciji i čak nazvala moj polni organ "smešnom pečurkom". To mi je načisto uništilo samopouzdanje, a o erekciji i da ne govorim. Sada samo o tome razmišljam i ne znam da li ću ikada više moći da imam normalan odnos - pojadao se on.

Shutterstock

Ismejala njegovu muškost

Reakcije na njegovu temu nisu izostale.

- Tačno je da veličina penisa ne igra ključnu ulogu. Možda ste prenaglili sa zaključcima da je ta devojka ona prava, pošto bi prava devojka umela da ceni vaš trud -

- Moguće je da ste pogrešno protumačili njen smeh kao onaj koji se podsmeva vašoj muškosti. Verovatno joj je samo cela ta situacija bila smešna i htela je da okrene na šalu umesto da se oko toga diže panika -

- Ohrabrivanje i motivacija su dobrodošli kada je ova priča u pitanju. Budite otvoreni sa vašom devojkom i recite joj koliko vam je njena opaska zasmetala - glasili su samo neki od komentara. 

shutterstock.com

Problemi nastupili od trenutka kada se partnerka našalila na račun njegove muškosti 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)