Sex

POSLE 30 GODINA SNIMANJA FILMOVA ZA ODRASLE SAD ODBIJA DA RADI JEDNU STVAR! Čuvena Džulija priznala: Moje telo to više ne može da podnese! (VIDEO)

Džulija En napravila je radikalnu odluku kada je napunila 50 godina i ušla u menopauzu, ali uprkos tome i dalje aktivno snima.

12.04.2023 08:10

POSLE 30 GODINA SNIMANJA FILMOVA ZA ODRASLE SAD ODBIJA DA RADI JEDNU STVAR! Čuvena Džulija priznala: Moje telo to više ne može da podnese! (VIDEO)
YouTube/printscreen-88MILESWEST.COM

Zvezda filmova za odrasle, koja radi u toj industriji više od 30 godina, otkrila je da sada odbija da radi sa muškarcima. Džulija En (53) snimila je svoje prve scene 1992. godine i hvaljena je kao jedna od najcenjenijih zvezda, ali je nedavno iznenadila javnost kada je progovorila o tome zašto sada snima samo scene sa ženama.

YouTube/printscreen-88MILESWEST.COM

Džulija En dobitnica je brojnih priznanja u industriji za odrasle

Džulija je rekla da je tu odluku donela neposredno nakon što se udala za svog voljenog supruga koji nije deo industrije za odrasle. Dok su svi mislili da je upravo on razlog, istina je potpuno drugačija. Posredi su promene koje su počele da se dešavaju u njenom telu. Naime, od kada je ušla u menopauzu prijatnije se oseća kada snima zavodljive scene sa ženama.

Govoreći u jednom podkastu Džulija je rekla da ne podnosi odlazak u teretanu i da više vremena provodi razmišljajući o izgledu svog tela na ekranu, piše Dejli Mejl.

YouTube/printscreen-88MILESWEST.COM

Džulija En više ne snima scene sa muškarcima

Dodala je da joj je lakše da kontroliše kako njeno telo izgleda dok snima sa ženama nego sa muškarcima.

- Kada imam se*s sa devojkom mogu da se postavim, mogu da radim na određeni način, mogu da budem malo više opuštena - kaže ta zanosna plavuša.

Priznala je i to da se nakon pedesete godine oseća nesigurno i da je svesna bora koje se pojavljuju na njenom licu i telu. Takođe, govoreći o nelagodnostima snimanja sa muškim partnerima, Džulija je prokomentarisala kako je bilo mnogo lakše dok je bila mlađa jer tada lagano može da promeni i nekoliko poza, a sada je to mnogo teže. 

- Nakon menopauze vaše telo se pomera odvojeno od sebe - kroz osmeh je objasnila ta lepotica.

Džulija Enpostigla mnogo u svojoj karijeri. Od dobijanja AVN nagrade za najbolju glumicu 2004. do višestrukih nominacija i nagrada širom industrije za odrasle.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)