Sex

MARIJI JE PUKAO SILIKON U GRUDIMA I NAKON TOGA JE OTIŠLA NA JOŠ JEDNU OPERACIJU: Evo kako sada izgleda, totalna transformacija! (VIDEO)

Kako starleta tvrdi, do sada je dala 30.000 na estetske intervencije kojima se podvrgla.

25.03.2023 21:01

MARIJI JE PUKAO SILIKON U GRUDIMA I NAKON TOGA JE OTIŠLA NA JOŠ JEDNU OPERACIJU: Evo kako sada izgleda, totalna transformacija! (VIDEO)
instagram-1800leavemaryalone

Zvezda sajtova za odrasle koja sebe naziva Marija Magdalena nedavno je imala dramu kada joj je pukao silikon u ogromnim grudima. 

Sada je sa svojim fanovima podelila detalje nakon nove rekonstrukcije oblina koje su danas znatno manje i dosta prirodnije izgledaju. Jedan od pratilaca na Instagramu upitao ju je koliko je novca dala na tu dodatnu rekonstrukciju, što ona nije krila. 

instagram-1800leavemaryalone

Mariji Magdaleni je nedavno pukao silikon u grudima

Usledio je odgovor koji je sve šokirao. Naime, kako je napisala, rekonstrukcija ju je koštala 30.000. Doduše, nije precizirala da li se radi o dolarima ili funtama, ali je svakako suma impozantna i retko ko je sebi može priuštiti.

Magdalena (30) je odlučila da uradi mnogo prirodnije grudi nakon incidenta sa eksplozijom implanta jer je sada u potrazi za "prirodnijim" izgledom.Takođe, rekla je fanovima da planira da ukloni i filere za usne i obraze. Ta tridesetogodišnjakinja je o tome govorila na društvenim mrežama odgovarajući na pitanja svojih fanova. nakon što je jedna osoba pitala: "Kada je tvoj sledeći korak? Usne ili obrazi ?". Rekla je obožavaocu:

- Doći će do velike promene već tokom sledeće nedelje. Potrebno je više sesija pošto sam godinama radila na ovakvom izgledu - poručila je zvezda OnliFansa.

Uprkos tome što sada ima prirodniji izgled, bivša striptizeta se prisetila svog starog izgleda sa nekim retrospektivnim snimcima na kojima ima ogromne grudi koje jedva izdržavaju njena nejaka leđa.

Na jednoj fotografiji je pokazala bujne grudi u maloj majici. Takođe se razmeće svojim brojnim tetovažama dok je snimala selfi. Njeni pratioci su zbunili zbog ovih fotografija i snimaka jer su mnogi pitali da li bi se vratila svom nekadašnjem izgledu.

- Samo zato što objavljujem slike sa svojim starim implantima ne znači da mi nedostaju i da želim da se vratim ili da mi se ne sviđa moj novi izgled. Šta je sa vama? - poručila je Magdalena svojim brojnim fanovima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)