Roditeljstvo

Suludi ritual samo kako bi se dobio muški potomak: Lekari užasnuti, trudnica u bolovima

Vrač u Pakistanu je ubedio trudnicu da će dobiti sina ako joj bude zabio metalni ekser u glavu

19.02.2022 13:00

Suludi ritual samo kako bi se dobio muški potomak: Lekari užasnuti, trudnica u bolovima
Pixabay

Mislili smo da je važno samo da je dete živo i zdravo i da nije bitno kog je pola. Nauka nas je naučila kako se formira pol kod ploda i da zato nema nijednog dobrog razloga za vračanja i bajanja. Ali stvarnost nas je ponovo demantovala. Najnovija vest od suludim i bizarnim ritualima dolazi iz Pakistana.

Lekari u bolnici „Lejdi Reding“ u Peševaru su bili užasnuti kada su prilikom pregleda trudnice ustanovili da joj je u glavu zaboden ekser. Rendgenom je ustanovljeno da joj je u glavi metalni ekser dužine pet centimetara.

Njena priča je bolničko osoblje ostavila bez teksta. Ona je objasnila da je to deo rituala koji joj je preporučio vrač kako bi dobila sina, a ne četvrtu ćerku.

Žena, čiji identitet nije objavljen, bila je potpuno svesna kada je stigla u bolnicu, ali sa velikim bolovima. Ekser je pokušala sama da ukloni iz lobanje, ali nije uspela. Lekarima je rekla da joj je muž pretio da će otići ako rodi još jednu ćerku, pa se tako očajna požalila komšinici koja ju je uputila na vrača.

Kako je prenela lekarima, dok je pevala nekoliko pesama, ekser joj je zabijan u glavu. Za sada je nejasno ko je to uradio, ali je sigurno da ona to nije mogla sama ali da je dala svoj pristanak.

-Rekla je da je žena u njenom mestu uradila isto i rodila dečaka, iako je ultrazvuk pokazao da je njeno nerođeno dete devojčica, rekao je dr Hajder Suleman Kan, neurohirurg u bolnici Lejdi Reding.

Članovi ženine porodice čuli su je kako vrišti od bolova i pokušali su da joj pomognu, ali nisu uspeli pa su je doveli u bolnicu gde su lekari uspeli da uklone strano telo iz lobanje.

Ali umesto da obaveste policiju, lekari su objavili bizarnu priču na Internetu. Policija u Pešavaru je započela istragu i trenutno pokušava da identifikuje žrtvu, u nadi da će na kraju privesti pravdi „iscelitelja“.

Šef policije u Peševaru Abas Ahsan je na Twitteru objavio da je postavljen specijalni tim kako bi se priveo vrač, ali i kako bi se istražilo zašto lekar incident nije prijavio policiji, piše Oddity Central.

Komentari. (0)