Roditeljstvo

DEČJI DEŽA VI: Svet je zabezeknut pričama dece koja tvrde da se sećaju svojih prošlih života!

Ovi klinci su pošteno isprepadali članove svojih porodica pričama o svom prošlom životu.

16.02.2022 17:00

DEČJI DEŽA VI: Svet je zabezeknut pričama dece koja tvrde da se sećaju svojih prošlih života!
pexels.com

Ako ste nekada imali onaj bizaran osećaj da ste već bili na mestu koje posećujete po prvi put ili vam se učinilo da ste neki trenutak već proživeli, znajte da niste jedini. Ovih deset priča koje su deca ispričala svojim roditeljima će vas naterati da se zapitate. Portal Srećna Republika vam donosi životne priče koje su anonimni korisnici objavili na društvenoj mreži Redit a koje su sve samo ne obične.

1. Moj sin je jednom rekao:

- Mama, kad sam ja bio veliki, a ti mala, sećam se kada smo plesali u kuhinji.

 Jedina osoba sa kojom sam kao dete plesala u kuhinji bio je moj deda.

pexels.com

Bubnjevi

2. Gledao sam stari video džez bubnjara koji svira solo. Nemam pojma ko je to bio, ali je bio stvarno dobar. Moja ćerka, koja je imala oko tri godine tada, gledala me je preko ramena na minut pre nego što je rekla:

- I ja sam tako svirala bubnjeve kad sam bila muškarac.

3. Kada sam imao 4 godine moji roditelji i ja smo otišli ​​na farmu moje tetke. Vetar je počeo počeo da duva jače i ja sam se okrenuo ka roditeljima i rekao:

- Moram da pričvrstim balu sena zbog vetra. Tako je Dejvid poginuo.

pexels.com

Bala sena

Do današnjeg dana niko nije saznao ko je Dejvid.

4. Moj srednji sin (5) nosi ime po dedi moje žene. Pogledao ju je pre nekoliko nedelja i rekao:

- Sećam se kada si bila mala i kada si mi sedela u krilu.

Jednom se zagledao u oči moje svekrve, sa 3 ili 4 godine, pomilovao je po obrazu i rekao:

- Moja ćerka.

5. Moja koleginica ima sina koji joj je, kada je imao oko 3 godine, rekao da je uzgajao pirinač i da je živeo na mestu gde se spajaju dve reke. On je čak znao i imena tih reka, a ona ih je i pronašla na mapi istočne Azije. Poprilično bizarno, piše portal Bored Panda

pexels.com

Pirinčana polja

6. Kada je moja ćerka imala 4 godine, rekla je da je nekada bila moja baka. Za ovo bih zapravo volela da je istina, jer kada sam bila trudna sa njom, često sam sanjala svoju baku.

7. Kada je moj nećak imao oko 3 ili 4 godine, moja sestra je rekla da je imao napad besa u autu dok je sedeo u svom sedištu i nasumično je vikao na nju:

- Čekao sam 100 godina da se rodim!

pexels.com

Dete i mesec

8. Moj nećak, kada je imao oko 2 ili 3 godine, imao je običaj da priča o svojoj „drugoj mami“, a onda bi nas gledao zbunjeno kada bismo ga zamolili da objasni.

- Ona sada nije ovdegovorio bi on tada.

9. Moji roditelji ne koriste Redit, pa ću objaviti ovo umesto njih. Mislim da sam se imao 3 godine kada sam se igrao vadičepom. Tada sam rekao:

- Imao sam jedan ovakav kada sam imao crnu kosu.

pexels.com

Vadičep

Ja sam inače plavokos. Moji roditelji su mi rekli da su me pitali za šta to služi, a ja sam odgovorio da se koristi za otvaranje vinskih flaša. Izbezumio sam ih.

10. Čim sam progovorio, sa neke dve godine, pričao sam svojim roditeljima o svojoj “porodici sa Meseca” i kako sam živeo sa njima sve dok nisam rekao ružnu reč i bio poslat na zemlju i sleteo u žbun gde je moja mama napravila salatu od lišća i tako me rodila. Moja mamu se jako ljutila kada sam joj govorio da radi stvari drugačije od moje “mame sa Meseca”.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)