Roditeljstvo

SELA JE NAMRGOĐENA NA FRIZERSKU STOLICU: Frizer je pokušavao da odobrovolji devojčicu, njena reakcija je neprocenjiva! (VIDEO)

Frizeru je ovo bila možda najsimpatičnija mušterija do sada, a kako bi je opustio poklonio joj je slatkiš - uzalud!

06.04.2024 16:40

SELA JE NAMRGOĐENA NA FRIZERSKU STOLICU: Frizer je pokušavao da odobrovolji devojčicu, njena reakcija je neprocenjiva! (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/1mahmoudrady/

Svaka dama će se obradovati odlasku kod frizera i promeni frizure, jer zna da će pored evidentne promene malo da se opusti u razgovoru sa njima, a frizerke su uglavnom uvek raspoložene za priču, pa i za poneki trač. Iako je ovo ustaljena praksa za dame, one mlađe nisu uvek raspoložene ni za razgovor, a ni za frizuru. To je u Instagram snimku dokazala i jedna devojčica koja se, kako se čini, ne svojom voljom našla na stolici u frizerskom salonu. 

Shutterstock

Dame su najčešći posetioci frizerskih salona

Frizer je bio raspoložen da je ulepša i da se malo šali, pa je sve vreme pokušavao da je animira praveći smešne grimanse. Malena mušterija se, pak, nije dala oraspoložiti. Devojčica je upućivala samo strogi pogled ispod obrva, delujući ljutito i namrgođeno. Iako nije negodovala zbog šišanja, već je strpljivo čekala da frizer počne i završi posao, devojčica nije bila mnogo raspoložena za saradnju i ni u jednom trenutku nije uputila osmeh frizeru koji je na sve načine pokušavao da dopre do nje.

Simpatičan frizer joj je "crtao" osmeh po licu svojim rukama, dao joj je slatkiš ne bi li izmamio nekakvu reakciju, međutim ona je ostala dosledna, iako je prihvatila čokoladicu. Na kraju, nakon što ju je ošišao i isfenirao, frizer joj je oduševljeno pokazao njenu novu frizuru, a ona je sasvim malo uspela da razvuče usne, iako to nije bio još uvek pravi osmeh. Snimak je sakupio 5,6 miliona sviđanja, a mnoge je odsustvo njene reakcije nasmejalo.

 

 

- Ona je skeptična i posmatrač... Nije ljuta. To je jedan od znakova visoke inteligencije u toj dobi.

- Težak klijent... Ali pobedila je na kraju. Videli smo mali osmeh na kraju.

- Ali njeno samopouzdanje...

- Ona deluje vrlo srećno!

- To malo dete nije mnogo impresionirano - bili su neki od komentara.

Iako je ova devojčica nasmejala sve koji su pogledali video, većina je rekla kako je razume u neku ruku, tim pre ako nije želela da ode na promenu frizure. Sa druge strane, neki su komentarisali da ona možda nije tip koji voli mnogo da se smeje i možda je po prirodi introvert, te ne voli da rasipa tek tako svoju energiju poput ovog frizera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)