Roditeljstvo

STAJALA JE NA KASI SA ĆERKOM U NARUČJU: Nepoznata žena joj je tražila dete, usledila je panika kad je shvatila šta je uradila! (FOTO+VIDEO)

Snimak je pregledan nekoliko miliona puta i mnoge nasmejao do suza.

12.12.2023 12:00

STAJALA JE NA KASI SA ĆERKOM U NARUČJU: Nepoznata žena joj je tražila dete, usledila je panika kad je shvatila šta je uradila! (FOTO+VIDEO)
Instagram-successmarkit

Majčinski instikt je jedan od najjačih, bar se tako veruje. Mama je često jedina koja bez greške može da raspoznaje svoju decu čak i kad ima jednojajčane blizance. Ali, nekad se dogodi propust kao na snimku koji su u jednoj prodavnici zabeležile nadzorne kamere. Ovaj video zaprepasio je ali i nasmejao mnoge na Instagramu a imao je rekordnu gledanost.

Na snimku se vidi žena koja sa detetom od nepune dve godine u naručju čeka svoj red na kasi kako bi platila namirnice koje je kupila. Iza nje stoji muškarac koji se sve vreme smeška i potom poziva drugu ženu. Ona prilazi mladoj mami i objašnjava joj da je pogrešila tražeći da joj vrati ćerku. A, potom joj uzima dete iz naručja. Zapanjena žena počela je da se osvrće po radnji i traži svoje dete sve dok malenu devojčicu nije pronašla kako mirno razgleda robu u rafovima. 

Najinteresantnije od svega je što se devočica koji je žena greškom uzela misleći da je njena ni jednog jedinog trenutka nije bunila što je u naručje nepoznate žene. Čovek koji je stajao iza njih je zapravo njen otac koji je mirno posmatrao scenu i smeškao se ali i m otrio na svoje dete u naručju nepoznate žene. 

Kada je plavuša konačno uzela u ruke svoju ćerkicu postalo je jasno kako je došlo do zabune. Obe devojčice su istog uzrasta, obe imaju crne pantalonice, crno-bele patikice, pastelnoroze jaknu i tanju kapu u istoj boji. 

- Mrzim kada pokupim pogrešne stvari u marketu - stoji satirično u opisu ove objave.

 

 

Video je samo na Instagramu dobio više od milion sviđanja, a komentari su usledili.

- Nije ni čudo što su pomešale decu, devojčice su identično obučene.

- Ali ovaj tata koji pozadi stoji i čeka dalji razvoj događaja je najsmešniji.

- Devojčica koja je pomešana bez problema gleda slatkiše po policama. 

- Ova druga devojčica što je žena greškom pokupila, nema ništa protiv što je kod nje, a ne kod svoje mame.

- Suze su mi pošle od smejanja!

- Zamislite da je povela dete kući, spakovala u auto i otišla, kako bi dalje objasnila sve to.

- Pa ovo je genijalno!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)