Ispovesti

Kupila je polovnu torbu iz seknd hend šopa, a kada ju je otvorila usledio je šok! PRVO JE VRISNULA, pa briznula u plač! (VIDEO)

Priča jedne Amerikanke potpuno je iznenadila javnost širom sveta, a podstakla je i jednog glumca da o tom slučaju napiše knjigu.

21.07.2022 10:55

Kupila je polovnu torbu iz seknd hend šopa, a kada ju je otvorila usledio je šok! PRVO JE VRISNULA, pa briznula u plač! (VIDEO)
shutterstock.com/TikTok

Seknd hend šopovi su naročito dobili na popularnosti kod nas poslednjjih decenija i ima ih na svakom koraku. Uzbuđenje koje vlada kod dama prilikom pretraživanja ponude ne može da se meri ni sa čim, jer se među izloženim artiklima sigurno može naći nešto vredno što bi se teško priuštilo u glanc novom stanju, a pritom u prodavnicama polovne robe ono košta krajnje simbolično. 

Jedna žena po imenu Linora Silvermem uverila se da pored lepe i vredne torbice kupljene u seknd hend šopu može da se dobije još ponešto. Naime, retko koja žena tokom kupovine proverava baš sve džepove i pregradice torbe koja joj se dopada, a upravo tu mogu se, imajući u vidu Linorin slučaj, "sakriti" neke vredne stvari. Kupujući "Kouč" torbicu, ta Amerikanka nije ni sanjala da će se vratiti kući bogatija, ali i sa jednim više nego zanimljivim pisamcetom.

Ona je, inače, torbu platila svega 7 dolara u prodavnici gde redovno kupuje polovne stvari. Međutim, kada je otvorila svoju novu "ljubimicu" videla je po njoj tragove šminke i druge zaprljane delove, pa je rešila da je opere. Isprevrtala ju je sa svih strana, uključujući i dno, i šokirala se kada je u njemu pronašla kovertu s pismom i novčanicama ukupne vrednosti 300 dolara. 

Najpre je vrisnula od uzbuđenja, ali je odmah potom i briznula u plač, što od sreće, što od šoka zbog misli koje su joj se rojile o tome šta se krije iza priče o skrivenim parama. 

- Htela sam da očistim torbicu pa sam otvorila preklop na njenom dnu - rekla je Linora u snimku koji je podelila na TikToku, a zatim pokazala novčanice i pisamce, koje je ubrzo potom i pročitala. 

U njemu se navodi da se žena, koja je dala torbu na prodaju, zove Marta i da ima troje dece, kao i da svoje stvari kada umre prilaže dobrotvornoj organizaciji. Torbu je, kako je navela, dobila na poklon od suprugove prijateljice.

- Mislim da moj muž ne zna odakle mi torbica. Nosim je svaki dan i sada je poklanjam jer je moja deca ne žele. Zato idi i kupi sebi torbicu - navodi se u pismu koje je Marta očigledno uputila budućoj vlasnici tog komada aksesoara. 

Ovaj potez naišao je na oduševljenje korisnika TikToka i mnogi su se složili da je Marta sjajna žena i da o njoj treba snimiti film. Mnogima je poslužila i kao motiv za neke kreativne stvari na kojima je ispisan logo "budi Marta".

- Sada će definitivno zaposleni u Gudvilu da dobro pretraže stvari. – rekao je jedn od korisnika aludirajući na radnju u kojoj je torba kupljenja. 

- Najbolje potrošenih 7 dolara! - nadovezala se druga korisnica.

Linora je, inače, nakon otkrića rešila da sledi Martin put, te je u farmerkama koje je dala lokalnoj dobrotvornoj organizaciji ostavila 100 dolara i pozvala druge da učine isto.

Priča se nije tu završila. Gospođa Silverman bila je šokirana kada je glumac Majkl Berirmen nakon njenog videa na TikToku pozvao javno Martu da ona u njegovoj knjizi ispriča svoju priču. Da stvar bude neverovatnija, Linora je, takođe, u jednom videu podelila iznenađenje nakon što joj je na kućnu adresu stigla poklon torba poznatog brenda "Kouč". 

Inače, mnogi su i dalje skeptični u vezi sa autentičnošću priče i čekaju njen epilog da Linora pronađe Martu. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)