Ispovesti

VOZILA SATIMA DA VIDI DEČKA PRVI PUT: Ono što je zatekla ju je porazilo

Da li biste se uputili na put daleko samo da upoznate osobu koja vam je ukrala srce i pažnju preko društvenih mreža?Jedna devojka je to učinila i doživela veliko razočarenje

06.04.2022 12:00

VOZILA SATIMA DA VIDI DEČKA PRVI PUT: Ono što je zatekla ju je porazilo
printscreen/tiktok

Za nju je to trebalo da bude najlepši susret i konačno ostvarenje sna, za njega-ne puno. Devojka koja je svoje iskustvo podelila na tiktoku, zaprepastila je svoje pratioce ispričavši svoju ljubavnu priču sa ne tako srećnim krajem.

Kijara Mek Giniti je upalila auto i krenula na put vozeći oko 3 sata da bi upoznala dečka sa kojim se dopisivala više od mesec dana. Doživela je veliko razočarenje stigavši tamo, jer se jako neprijatno poneo prema njoj.

Među njima se nije javila varnica, naprotiv momak ju je blokirao svuda. Devojka je bila zaprepašćena ovim okrutnim postupkom i to je podelila sa ljudima.

 

@keepingupwithkieraxo True story friends ✌🏻🙃 Don’t come at me for driving that far either #bumbledate #fypシ #datingfail #singleladies ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

Iako nije potencirala potez što je otišla sama da vidi momka, mnogi su je zbog toga kritikovali. Savetovali su je da prvi put ne treba nigde da se otisne tako daleko zbog muškarca kojeg ne poznaje, drugi su joj rekli da bi mušakarac trebalo da bude taj koji će doći po nju.

Međutim, bilo je i onih koji su podržali njen izbor da sama krene u susret svojoj ljubavi. Ona je istakla da će to učiniti i drugi put, bez obzira na to što je sad bila odbijena.

U komentarima je priznala da je to ponovo uradila i da je prošlo dobro. Rekla je da će detalji stići uskoro. Šta reći sem-strpljivi  dobiju što žele, kad-tad. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)