Ispovesti

"OPSEDNUT SAM SVASTIKOM, ŽELIM JE U KREVETU" : Nedostatak intime sa suprugom odveo ga je njenoj bliznakinji! (FOTO)

Zbog čestog ženinog odbijanja, rešio je da potraži zamenu.

16.04.2024 21:15

"OPSEDNUT SAM SVASTIKOM, ŽELIM JE U KREVETU" : Nedostatak intime sa suprugom odveo ga je njenoj bliznakinji! (FOTO)
Shutterstock

Jedan muškarac u pedestim otvoreno ističe koliko je očajan, jer ne uspeva da ostvari se*sualne fantazije. Naime, on sanja o tome da ima odnos sa identičnom bliznakinjom svoje supruge. 

- Naš brak traje 23 godine, ali se*sualni život je nestao nakon rođenja našeg najmlađeg sina, pre čak 17 godina. Fantaziram o tome kako ljubim i skidam odeću sestri svoje supruge. Sumnjam da žena zna za moja osećanja, jer često komentariše svoju sestru kada smo sami. Pita me da li više volim nju ili čak pominje svoju sestru kada se svađamo - objašnjava on, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Želi odnos sa sestrom bliznakinjom svoje supruge

Ovaj muž iznosi svoje fantazije o bliznakinji supruge, izražavajući želju za oslobađanjem svojih se*sualnih potreba koje su dugo ignorisane u braku.

- Moj brak je u krizi. Imam se*sualne potrebe, ali moja supruga se ne čini zainteresovanom za njih. Zato sam privučen njenom bliznakinjom i želim da imam odnose sa njom. Ne znam kako da rešim ovaj problem. Očajan sam, možete li mi pomoći? - zavapio je je nesrećni muškarac.

Shutterstock

Supruga ga izbegava u krevetu dugi niz godina

Savetnica za odnose u braku i vezi, ističe kako je rešenje ovakvih problema u otvorenom razgovoru između supružnika. 

- Ne možete ići ovim putem. Malo je verovatno da će sestra vaše supruge razmišljati isto kao i vi, a i svakako bi uništili svoj brak. Rešenje leži u poboljšanju vaše veze sa suprugom. Zato razgovarajte sa njom o tome koliko vam nedostaje intimnost. Ako se ponovo povežete sa svojom ženom, ova osećanja će se uskoro istopiti - objasnila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)