Ispovesti

OVA HALJINA JE IZAZVALA ŽUSTRU DEBATU NA INTERNETU: Devojka je otkrila za koju priliku je želela da je obuče, svi su bili zgranuti (FOTO)

Dama je odabrala pamučnu bordo mini haljinu za paksitansko-američku svadbu, a većina nije podržala njen izbor.

25.01.2024 21:20

OVA HALJINA JE IZAZVALA ŽUSTRU DEBATU NA INTERNETU: Devojka je otkrila za koju priliku je želela da je obuče, svi su bili zgranuti (FOTO)
Reddit-printscreen

Na društvenim mrežama nedavno je izbila žustra rasprava povodom izbora haljine jedne gošće na svadbi. Kritike su se uglavnom odnosile na to da je haljina bila previše tesna i kratka za tu priliku i da bi trebalo da bude više u skladu sa kulturnim očekivanjima i svečanom atmosferom venčanja.

Dama koja je bila predmet kritika podelila je svoje iskustvo na forumu Redit, objašnjavajući da je to bio njen prvi odlazak na nečije venčanje i da je trebalo uzeti u obzir i njegovu kulturnu pozadinu. Istakla je da se radilo o pakistansko-američkom venčanju koje će se održati u banket sali u Njujorku.Takođe, nije bilo preciznog kodeksa oblačenja za tu priliku.

Reddit-printscreen

Sporna haljina spremna za svadbu

Ova žena ističe da je pitala za mišljenje i svog dečka, koji je Indijac, pokušavajući da pronađe odgovarajuću kombinaciju koja bi odgovarala obema kulturama. Izgleda da se on složio sa njenim odabirom. U objavi na forumu, gošća je pokazala spornu haljinu, ističući da je njen dečko smatrao da joj dobro stoji, ali da nije bila sigurna da li je prikladna za svadbu. U pitanju je bila bordo pamučna haljina dugih rukava koja je imala dubok dekolte i bila prilično i uska i kratka. 

- To je venčanje najboljeg prijatelja mog dečka i to je pakistansko-američko venčanje. Nema određenog kodeksa oblačenja i održava se u banket sali u Njujorku. Moj dečko kaže da mi haljina dobro stoji, ali nisam sigurna da li je previše tesna i kratka ili čak prikladna . Moj dečko je Indijac, pa sam se oslonila na njega da mi pomogne. Iako je to pakistansko venčanje, vrlo je amerikanizovano. Tamo će biti puno različitih kultura i ne želim se istaći - objasnila je ona, a o tome je pisao i San.

Korisnici Redita su joj preporučili da pronađe drugu haljinu, ističući da je ova prekratka, preuska i opuštena za tu priliku. Neki su čak izrazili zabrinutost da bi takav izbor odeće mogao da bude uvredljiv na pakistanskom venčanju, koje bi trebalo da bude konzervativnije.

- Pronađi drugu haljinu. 

- Prekratka, uska i opuštena. Izgleda super na tebi, ali više je za izlazak nego za venčanje.

- Hmmmmm… NE!

- Mora da me zezaš, suviše je kratka!

 - Pretesna i prekratka haljina. Moguće je da grešim, ali pretpostavljam da bi pakistansko venčanje trebalo biti konzervativnije.

- Lično bih izabrala nešto duže i malo glamuroznije. Prema onome što znam o venčanjima na Bliskom istoku i u Južnoazijskim zemljama, obično biraju glamur.

- Previše obična, pritom napadna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)