Ispovesti

SVET PLAČE ZBOG PRIČE OVE LEPOTICE: Svakog dana satima sprema obroke i radi kućne poslove, a razlog će vas ganuti u srce (VIDEO)

Jedna žena na TikToku pokazala je kako je malo potrebno biti dobar i učiniti veliko delo.

02.07.2023 11:01

SVET PLAČE ZBOG PRIČE OVE LEPOTICE: Svakog dana satima sprema obroke i radi kućne poslove, a razlog će vas ganuti u srce (VIDEO)
Printscreen/TikTok/surthycooks

 Dok većina nas bezbrižno priprema sebi obrok i da nešto prezalogaji, drugi čekaju na nekoga da to za njih učini. Korisnici javnih kuhinja su najčešće u takvim nezavidnim situacijama i oni svakodnevno dobijaju ograničene količine, kojom će "izgurati" od jednog do drugog dana.

Često, mnogi ne znaju ko se krije iza pripremanja tih obroka i na koji način sve to radi. Korisnici javnih kuhinja nisu jedini koji su prepušteni milosti drugih. Deca koja žive u siromašnim porodicama i porodicama na margini, čekaju ko će se smilovati da za njih pripremi osnovni obrok, jer uslovi u kojima žive njihovim roditeljima to ne dozvoljavaju.

Printscreen/TikTok/surthycooks

Jedna devojka je pokazala da joj nije teško da priprema gomilu obroka i to sa osmehom na licu

Jedna devojka je pokazala da za dobrotu ne treba mnogo, naročito ako ste pri finansijama i želite da to sa drugima delite. Ona je u jednom snimku pokazala kako priprema oko 400 obroka za siromašnu decu i to sa neverovatnom lakoćom. U jednoj od svojih objava pokazala je ceo postupak pripreme, od kuvanja jaja i njihovog čišćenja do pripreme celog obroka i pakovanja.

Uz osmeh na licu i lepo sređena, sa zadovoljstvom priprema hranu mališanima. U celom procesu koji ne izgleda nimalo jednostavno, onda strpljivo i posvećeno pakuje jedan po jedan obrok. Gest dobročinstva naišao je na pozitivne reakcije Tiktokera koji su joj rekli da je "predivna dama sa predivnim srcem" i da je ona pronašla svoj smisao.

- Ti si najbolja osoba na svetu. Bog te blagoslovio -

- Hvala što radiš ovo. Svetu je potrebno više ljudi poput tebe -

- Zaslužuješ nagradu za ovo...mnogo ljubavi za tebe -

- Ti si zaista posvećeni radnik -

- Videti ova nasmejana lica dovoljno je da nekome ulepša dan- komentarisali su korisnici mreže.

Sarti Koks je arapska influenserka koju na TikTok mreži prati 25,6 miliona korisnika. Poznata Tiktokerka ima svoj prepoznatljiv sadržaj na ovoj mreži gde pokazuje kako na jednostavan način pomaže najugroženijima i kako im izmamljuje osmeh na lice svakog jutra, pogotovo deci kuvajući za njih.

Ona u svojim objavama prikazuje kako temeljno brine o svakom detalju i namirnici koja prolazi kroz njenu ruku i koju priprema bez muke. U tom joj često pomže i njen suprug što nekada ide i lakše i brže.

Sarti je u jednoj od skorašnjih objava za obrok lično umesila i pripremala pice za siromašnu decu koja su sa oduševljenjem to dočekala, a njenu objavu je sviđalo preko 20 miliona korisnika. Tiktokeri su joj poručili da nastavi da usrećuje decu i da obavlja svoju misiju koja je sa svrhom.

Iako ima nekad i negativnih komentara poput tih, da bogata porodica "izigrava" Kardašijanove koji se gađaju hranom, što ona ne početku svojih snimaka pokazuje, ali kod drugih ljudi, Sarti se daleko zrelije ophodi prema hrani i njenom spremanju za one kojima je najpotrebnija. Tiktokeri poručuju devojci da su srećni da postoji neko poput nje sa velikim srcem i finansijama što može to da isprati i da rado gledaju njene objave jer se vidi da su njena srdčanost i pozitivna energija prirodni i da ona voli decu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)