Brak i veze

TRUDNA 88 MESECI! Neobična priča mlade žene obišla svet, iza sebe ima tri braka i samo 33 godine, mnogi je RAZAPINJU na društvenim mrežama!

Britni Čerč priznala je da bi i u drugom potencijalnom životu ponovila sve isto i da da više ne mari za zlonamerne komentare ljudi.

29.04.2022 10:00

TRUDNA 88 MESECI! Neobična priča mlade žene obišla svet, iza sebe ima tri braka i samo 33 godine, mnogi je RAZAPINJU na društvenim mrežama!
Printscreen/TikTok/ourlargefamily

Samo što je napunila 16 godina, Amerikanka Britni Čerč je počela s rađanjem dece i verovali ili ne ukupno je bila trudna 88 meseci. To znači da je rodila 12-oro dece i to iz tri braka.

Iako će mnogima ovo delovati neverovatno Britni, koja sada ima 33 godine, sa 15 godina je prvi put ostala u drugom stanju i od tada se njena uloga majke ponavljala, iz godine u godinu.

Petoro dece je rodila u prvom braku, a sa tadašnjim suprugom razvela se 2010, da bi već posle samo dve godine ponovo ostala trudna, ali slučajno. Tri godine je kao samohrana majka podizala šestoro dece dok nije 2014. godine upoznala trenutnog supruga sa kojim ima još šestoro mališana.

Printscreen/TikTok/ourlargefamily

Jedno od mališana nekako uvek fali na svakoj fotografiji 

Britni kaže da uprkos tome što ljudi misle da je njen život sa dvanaestoro dece haotičan, njoj je pravo zadovoljstvo podizati ih i uopšte nema problema sa tim. Na nedeljnom nivou potroše oko 300 dolara, ali je to zanemarljivo u odnosu na osmeh dece koji krasi njen profil.

Deca imaju odlične uslove za život ako se uzmu u obzir fotografije koje Britni predstavlja svetu putem društvenih mreža. Kuća u kojoj žive ima sedam soba, s tim što dva najstarija deteta imaju zasebne sobe i reklo bi se da se svi odlično slažu.

Interesantno je, međutim, da iako su velika i složna porodica, najstariji mališani su istakli kako oni sami jednog dana ne bi želeli da imaju po više dece od dvoje. 

@ourlargefamilylife Reply to @wackiemama so I’d say avg answer is 3 lol #ourlargefamilylife @crizman may @jordan may @Cale May ♬ original sound - Britni Church

Među decom ima i trojki, najstarija ćerka ima 17 godina, a najmlađe dete je Britni dobila prošle godine.

- Prvih osmoro sam donela na svet na prirodan način, ali sam za deveto tražila epidural. I da budem iskrena, svakom bih ga preporučila - kroz osmeh je istakla vesela Britni.  

Reklo bi se da je ona pravi primer jedne hrabre majke i žene, a inače tvrdi da bi sve isto ponovila i u drugom životu, kada bi imala priliku za njega, jer svoju decu voli neizmerno.   

- Mnogo puta su me na TikToku pitali da li me je sramota što imam toliko dece. Nije me sramota, ali slagala bih rekla da mi je bilo lako kada sam pre upoznavanja sadašnjeg supruga bila samohrana majka šestoro dece - naglasila je Britni, navodeći da su je ranije zlonamerni komentari na društvenim mrežama pogađali, ali da je sada za to nije briga jer o svoj svojoj deci može da vodi računa i u tome ima bezrezervnu podršku supruga.     

Evo kako izgleda jedan njen dan rezervisan za raspremanje kuće. 

@ourlargefamilylife Reply to @shell599 step 1: sorting into piles! I wish I was this fast 😅 look at my big belly #ourlargefamilylife #laundrymountain ♬ Get Low - Dillon Francis & DJ Snake

BONUS VIDEO:

Komentari (0)