Brak i veze

ALISA JE RODILA BEBU SA 19 I ŽIVELA U TEŠKOJ BEDI: Iz siromaštva je spasao 29 godina stariji muž, a zbog ovoga je s njim

Njegova porodica je verovala da je ona sponzoruša koja je želela da se domogne njegovog bogatstva.

26.09.2024 16:55

ALISA JE RODILA BEBU SA 19 I ŽIVELA U TEŠKOJ BEDI: Iz siromaštva je spasao 29 godina stariji muž, a zbog ovoga je s njim
Printscreen Instagram/yourfavoritetrophywife

Alisa Seremet iz Majamija (30) obožava da se hvali svojim luksuznim životom i sebe s ponosom naziva "žena trofej". Ona je udata za Marka koji je od nje stariji 29 godina i izvukao je iz teškog siromaštva u kome je živela.

Kako je ispričala Alisa, imala je težak život, bila je siromašna i živela u bedi. Sa 18 godina je ostala u drugom stanju, a dete je rodila pre 19 rođendana. Pet godina kasnije preko društvenih mreža upoznala je Marka i njen život se iz korena promenio.

Plaši se da ga ne ostavi

Alisa tvrdi da je nikad nisu privlačili mlađi muškarci i da je bilo potpuno prirodno da se uda za nekog kao što je njen suprug.

- Prvo, nikada me nisu privlačili mlađi muškarci. Nisam naišla nikada ni na jednog koji mi odgovara. Mark je neko vreme strahovao da ću ga ostaviti zbog nekog mlađeg i bogatijeg. Ali, evo, neka vam on kaže - dešavalo se milion puta da me odmeravaju razni imućni momci, ali nema niko ono što ima moj suprug - rekla je ona. 

Njen suprug je izvršni direktor uspešne kompanije i ima četvoro dece - odraslu ćerku od 25 i sina od 27 godina koji su gotovo vršnjaci njegove sadašnje žene, i dvoje mlađih klinaca iz prethodnog braka. 

- Kad sam prvi put upoznala Markovu porodicu oni su me osuđivali i nazivali sponzorušom. Verovali su da ja smo želim njegovo bogatstvo. Vremenom su me upoznali i shvatili da nisam sponzoruša. Njegova bivša žena i njegova starija deca su videli koliko mi je stalo do Marka, ali i do njegove mlađe dece. Zija je imala samo četiri godine kad sam započela život sa Markom i ja sam je prihvatila kao sopstveno dete. Jednom kada vidite da neko voli vašu malu sestru ili ćerku kao svoju, pretpostavljam da je teško verovati da je taj neko bezobrazno sebično čudovište - rekla je Alisa.

Par je pre dve godine dobio i prvog zajedničkog sina što je dodatno učvrstilo njihov sedmogodišnji brak. Kako tvrdi Alisa suprug je drži kao malo vode na dlanu i ispunjava joj svaku želju.

- Kada sam htela da se zaposlim, kupio je firmu kako bih radila. Kada sam želela da se bavim modom i dizajniranjem garderobe, želeo je da mi da više od 20 hiljada evra da bih pokrenula biznis i karijeru. Kada želi da me izvede na večeru - odmah organizuje bebisiterku za decu, jer želi da izađe sa ženom svojih snova, makar i u običnu šetnju. Nije sve u novcu, već je u ogromnoj podršci i što neko vidi stvari iz iste perspektive kao i ja. Dete nisam rađala zbog nečijih para, već vidim da imam kraj sebe čoveka ko brine za mene i za život naše porodice - objasnila je Alisa.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)