Brak i veze

NE GUBITE VREME NA SAJTOVE ZA UPOZNAVANJE: Ako imate 40+ na ovom mestu ćete najbrže naći muškarca za vezu! (VIDEO)

Em zgodni, em vredni!

20.08.2024 19:40

NE GUBITE VREME NA SAJTOVE ZA UPOZNAVANJE: Ako imate 40+ na ovom mestu ćete najbrže naći muškarca za vezu! (VIDEO)
TIkTok-lynne_lyon

Lin Kavana (45), majka troje dece i žena koja se ne boji da bude izbirljiva kada su u pitanju potencijalni partneri, otkrila je mesto koje bi moglo biti ključno za sve žene koje traže ljubav. Naime, ona tvrdi da je pronašla savršeno okruženje za upoznavanje zgodnih muškaraca i to na mestu koje bi malo ko pomislio da bi uopšte moglo da bude korisno za tako nešto.

- Prestanite da koristite beskorisne sajtove za upoznavanje i da izlazite subotom uveče u potrazi za muškarcima iz svojih snova. Moja prijateljica je otišla u market da preuzme veću narudžbinu i naišla na muškarce koji su se trudili da joj pomognu na svaki mogući način. Neki su čak nudili da iznesu njen paket do automobila - istakla je ova mama, a o tome je pisao i The Sun.

TIkTok-lynne_lyon

Evo gde ćete najpre upoznati muškarca za vezu!

Lin objašnjava da je veoma bitno biti u velikim prehrambenim prodavnicama, gde su radnici često u potrazi za dodatnim poslom i gde mogu ponuditi pomoć, a to bi moglo biti idealno za žene koje traže ne samo praktične savete, već i romantične prilike.

- Svi su tu radnici, mogu da obave popravke i u vašoj kući, a uz to, svi su zgodni. Planiram da obučem svoje najbolje stvari i da naručim nešto iz marketa, samo da bih videla da li ću naići na nekog ko bi mogao da mi pomogne sa malim pakovanjem - istakla je ova žena.

Bez obzira na to koliko je neobičan, Linin predlog može pružiti novi pogled na to gde se zapravo može naći ljubav i možda će mnogi uskoro proveriti da li su radnici u lokalnim prodavnicama baš ono što im treba, umesto brojnih lažnih profila na sajtovima za upoznavanje.

 

 

U komentarima na njenu objavu, mnogi su podržali njen predlog.

 - Možda bi trebalo organizovati večeri za samce u nekom obližnjem marketu.

- Ovo je sjajna ideja! Treba mi novi ključ za vrata, nadam se da će mi pomoći da ga postavim.

- Svaki put kada sam u marketu, vidim nekog zgodnog radnika.

- Ja sam svog supruga upravo tako upoznala!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)