Brak i veze

DEVOJKA POSTAVILA 5 STROGIH PRAVILA SVOM DEČKU: Ne sme da ima najbolju drugaricu, niti da "lajkuje" žene u bikiniju, ali to je tek početak! (FOTO+VIDEO)

Tejlor Donahju otkrila je šta sve njen momak ne sme da radi.

21.03.2024 22:00

DEVOJKA POSTAVILA 5 STROGIH PRAVILA SVOM DEČKU: Ne sme da ima najbolju drugaricu, niti da "lajkuje" žene u bikiniju, ali to je tek početak! (FOTO+VIDEO)
tiktok-taylordonoghuee

Svaka veza zahteva određeni nivo posvećenosti i truda, a partneri pokušavaju da pronađu granice i saznaju šta čini njihovu drugu polovinu nelagodnom. Tejlor Donahju je zato u startu postavila stroga pravila za svog dečka, uključujući i kontrolu lokacije na njegovom telefonu. Na društvenim mrežama otpočela je prava debata na temu da li su ova pravila preterana ili samo razumno postavljene granice u vezi.

tiktok-taylordonoghuee

5 stvari koje se ne tolerišu u vezi

1. Bez najbolje drugarice

Tejlor je postavila pet ključnih pravila za svog partnera, a jedno od njih se odnosi na njegove prijatelje, posebno ženske. Ona smatra da bliske prijateljice predstavljaju "no-go" zonu (zonu u koju se ne ide), jer stvari često tako postanu "zapetljane". Međutim, ona je ipak dopustila svom muškarcu da ima drugarice i poznanice, ali ne i najbolju prijateljicu, koja je ženskog pola.

2. Uvek uključena lokacija

Tejlor zahteva redovna ažuriranja o lokaciji svog partnera, tvrdeći da je to pitanje bezbednosti s obzirom na to da su u vezi već duže vreme. Ona smatra da je sumnjivo kada neko krije svoju lokaciju od partnera.

@taylordonoghuee

Hot take but just my opinion 🤷🏽‍♀️

♬ original sound - Taylordonoghuee

 

3. i 4. Bez striptiz klubova i lakovanja devojka u bikiniju

Osim praćenja lokacije, influenserka je takođe navela neka mesta na koja njen partner ne sme da ide, poput striptiz klubova. Takođe, postavlja granicu i kada je reč o lajkovanju slika devojaka u bikiniju, tvrdeći da je to "veliki crveni signal" iz "očiglednih razloga".

5. Muškarac pokriva većinu troškova

Tejlor uz sve to smatra da bi muškarac trebalo da preuzme veći deo finansijskih troškova u ranim fazama veze. Ova pravila su izazvala žučne diskusije na društvenim mrežama, sa fanovima koji se ne slažu oko toga da li su preterana ili razumna. Dok neki podržavaju Tejlorina pravila, drugi tvrde da je poverenje ključno za svaku vezu i da previše kontrolisanja može ugroziti odnos.

Kao odgovor na sve i njen dečko je obrazložio listu svojih top 5 stvari koje ne odobrava u vezi, a o tome je pisao i San.

 

@taylordonoghuee

Now it’s Jon’s turn to share things he would never let me do ♬ original sound - Taylordonoghuee

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)