Brak i veze

SVE SU SE OBUKLE U CRNO I NAPRAVILE TAJNU PROSLAVU: Razlog je bizaran, a poruka koju su poslale izazvala je burnu reakciju (VIDEO)

Alison Redford ima najbolje drugarice na svetu, koje su joj priredile nezaboravno iskustvo.

01.11.2023 20:02

SVE SU SE OBUKLE U CRNO I NAPRAVILE TAJNU PROSLAVU: Razlog je bizaran, a poruka koju su poslale izazvala je burnu reakciju (VIDEO)
Instagram-allierads-Tiktok-stephmurphyyy

Alison Redford (33) je Kanađanka koja je posle šest godina veze, od kojih je tri provela u braku, odlučila da se 2021. godine razvede. Proces razvoda trajao je naredne dve godine, tako da je ove godine konačno Alison ponovo slobodna žena. 

- Sa bivšim mužem sam u dobrim odnosima. Ipak, odavno smo shvatili da bi trebalo da se razvedemo i da bolje funkcionišemo kada smo razdvojeni. Proces razvoda je trajao dve godine, pa mi je najzad laknulo kada se sve okončalo - objasnila je Redfordova za Dejli star.

Ono čemu se ova žena nije nadala je da će joj prijateljice prirediti veliki žurku povodom okončanja brakorazvodnog procesa. Na inicijativu njene najbolje prijateljice Stefi organizovana je fešta. Sve žene bile su obučene u crno, kako bi navodno oplakivale propali brak njihove drugarice. Cela kuća bila je puna crnih i zlatnih balona, tu je bila i velika crna torta koju je Redfordova trebalo jubilarno da iseče, dok ni slatki sto nije izostao. On je bio pun kolača, a na svakom je bila druga poruka. 

- I dalje imam 99 problema, ali moj bivši muž više nije problem broj 1!

- Srećno razvedena.

- Jedi, pij, više ti niko ne broji zalogaje - bili su samo neki od natpisa. 

 

Usledio je i “zid šampanjca”, gde su simbolično visile dekorativno ukrašene čaše za šampanjac. Slavljenici je rečeno da ide na žurku iznenađenja i da bi samo trebalo da obuče nešto belo. Alison se opredelila za dugu svilenu suknju u šampanjac boji, visoke štikle i top protkan biserima. Stavljen joj je i povez preko očiju dok je ulazila u kuću jedne od prijateljica, a onda ju je dočekalo epsko iznenađenje.

Usledilo je jubilarno sečenje torte, poziranje za fotografisanje sa svakom prijateljicom ponaosob i ispijanje šampanjca, nešto poput pandana venčanom slavlju. Na flašama od šampanjca je čak pisao i datum njenog razvoda, dok je slavljenica nosila i lentu na kojoj je pisalo “Srećno razvedena”. Slavlje se nastavilo do ranih jutarnjih sati, a devojke su iznajmile i autobus koji ih je odvezao do noćnog kluba gde se žurka nastavila uz ispijanje martinija do zore.

 

 

- Nisam mogla ni da sanjam da je žurka posvećena meni i mom razvodu. Bila sam zapanjena do kojih sitnih detalja je sve organzizovano. Stefi je pokrenula sve, ali i ostale devojke su se pokazale kao sjajne prijateljice, zahvalana sam im na svemu, a najviše na tome što su uvek uz mene - zaključila je Alison.

Na Instagram profilu ove dame nedavno su osvanule fotografije i snimci na kojima se ljubi sa novim partnerom, pa izgleda da je žurka povodom razvoda za nju bila talična i već je našla novu ljubav.

Snimak žurke povodom razvoda je podeljen i na Tik-toku gde je pregledan veliki broj puta, a usledili su brojni komentari.

- Čestitamo!

- Koliko je divno kada imaš ovakve prijateljice.

- Nadam se da se meni neće to desiti, ali u slučaju da se ikada razvedem, i ja želim istu ovakvu žurku!

- Ova prijateljstva nemaju cenu!

- Srećno, Alison!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)