Brak i veze

ATRAKTIVNA PLAVUŠA KRENULA U ŠKOLU PO DETE: Kad ju je suprug ugledao, zahtevao je od nje da se odmah presvuče, a evo šta je ona uradila! (VIDEO)

Tiktokerka Elejn se požalila pratiocima da je imala neprijatnu situaciju u kući, a zatim je pratioce pitala sta misle o njenim odevnim kombinacijama.

16.01.2023 13:05

ATRAKTIVNA PLAVUŠA KRENULA U ŠKOLU PO DETE: Kad ju je suprug ugledao, zahtevao je od nje da se odmah presvuče, a evo šta je ona uradila! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/hampsonfamily

Mlada i atraktivna mama Elejn koja na Tik Toku ima nalog pod imenom @hampsonfamily požalila se svojim pratiocima da se njenom suprugu nije dopala njena odevna kombinacija. Naime, ona se obukla da ode po dete u školu, ali kad je muž video zatražio je da se odmah presvuče.

 

Muž tražio da se presvuče

Atraktivna plavokosa mama obukla je roze komplet koji se sastojao od kratke suknje i topa koji je otkrivao njen zategnut stomak i tetovaže. Kad ju je ugledao muž, odmah joj je rekao da se presvuče jer po njegovom mišljenju nije adekvatno obučena za odlazak po dete u školu.

- Htela sam da pokupim dete iz škole, a muž mi je rekao da ne mogu da idem tako obučena - ispričala je ona u kratkom video snimku objavljenom na TikToku.

Posle kraće rasprave sa suprugom ipak se presvukla u dugu crnu haljinu koja joj je dopirala do članaka, a tetovaže na rukama sakrila je ispod dugih ruka.

- Presvukla sam se da vidim hoće li da odobri ovaj autfit - istakla je Elejn, a zatim prošetala kroz kuću da vidi da li će njen suprug reći za novu kombinaciju. 

On je bio zadovoljan haljinom koju je odabrala, a Elejn je upitala pratioce da li je zaista pogrešila i da li je prethodna odevna kombinacija neprimerena za odlazak po dete u školu.

Različite reakcije

Njen video-snimak naišao je na burne, ali podeljene reakcije njenih pratilaca. Dok su je jedni podržavali smatrajući da ima pravo da se oblači kako god poželi, bez obzira na mišljenje supruga, drugi su istakli da je njen muž bio u pravu.

- Ne može niko, pa ni tvoj muž, da određuje šta ćeš da obučeš. Ja se oblačim kako god želim i baš me briga šta drugi ljudi misle o tome - 

- Mislim da ti je prva kombinacija bila bolja. U toj crnoj haljini izgledaš tetkasto. Ti si lepa i zgodna žena i ne vidim razloga zašto ne bi pokazala malo kože - 

- Smatram da je tvoj suprug ipak bio u pravu. Taj roze komplet ipak nije primeren za odlazak po dete u školu - komentarisali su ljudi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Jovan

16.01.2023 18:24

Pored ljudske gluposti i ljudska banalnost je beskonačna.