Lifestyle

"ZA 15 MINUTA SAM UVEĆALA GRUDI I PREŠLA SA MALE NA C KORPU" Doktor uživo pokazao HIT metod - žene odlepile! (VIDEO)

Neverovatna tehnika koja je oduševila svet!

13.08.2024 21:42

"ZA 15 MINUTA SAM UVEĆALA GRUDI I PREŠLA SA MALE NA C KORPU" Doktor uživo pokazao HIT metod - žene odlepile! (VIDEO)
Printscreen/Youtube/This Morning

Erin Aleksander iz Velike Britanije postala je prva žena na svetu koja je prošla postupak ubrizgavanja implantanta u grudi, povećavajući ih sa B na C korpu za samo 15 minuta. Ovaj revolucionarni postupak, koji je izvela doktorka Adrian Ričards, nudi brojne prednosti u odnosu na tradicionalno povećanje grudi.

- Prešla sam s male B na C ili D korpu. Definitivno vidim punoću koju nikad pre nisam imala - rekla je u emisiji This Morning.

Minimalno invazivna tehnika

Procedura minimalno invazivnog povećanja grudi funkcioniše tako što pacijentima najpre bude dato lokalni anestetičko sredstvo. Zatim se pravi skriveni rez na području pazuha i umetne balon koji stvara prostor između prsnog mišića i žlezda. Nakon toga, uređajem za ubrizgavanje implantanta stvara se kanal do dojke i postavlja MIA biokompatibilni implantant u obliku dijamanta, prvi koji se može injektirati. Nakon što se balon izduva, izvadi se i rez se zašije.

Prednosti novog postupka

Doktor Ričards ističe brojne prednosti ovog postupka, uključujući prirodan izgled, manji i skriveni ožiljak, očuvanje tkiva, minimalnu bol, osetljivost dojke koja ostaje ista i brzi oporavak. Erin je već sedeći dan nakon postupka mogla da ide u šetnju, a celi postupak je u njenom slučaju trajao oko 45 minuta, dok je samo postavljanje implantanta trajalo 15 minuta.

Printscreen/Youtube/This Morning

Devojci su uvećali grudi za 15 minuta

Erin je istakla da je njenu odluku da isproba novu metodu povećanja grudi motivisala pomisao na velike ožiljke koji bi ostali nakon tradicionalne verzije operacije. Ona nije želela da izgleda neprirodno i sada je konačno dobila grudi koje je oduvek želela.


- Nisam htela da izgleda neprirodno, ožiljci su mi bili veliki nedostatak. Nisam se osećala proporcionalno i sada imam grudi koje sam oduvek želela - rekla je u emisiji This Morning, prenosi "Kurir".

Ovaj inovativni postupak otvara nove mogućnosti za žene koje žele povećanje grudi, pružajući im prirodan izgled, minimalnu bol i brz oporavak. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)