Lifestyle

FRIZER BEZ ŠAKA UHVATIO MAŠINICU I OD KLIJENTA NAPRAVIO ČUDO: Video koji je obišao svet, ovo nije realno

Morate ovo da vidite.

19.07.2024 07:05

FRIZER BEZ ŠAKA UHVATIO MAŠINICU I OD KLIJENTA NAPRAVIO ČUDO: Video koji je obišao svet, ovo nije realno
Instagram video/barbeiroblogueiro

Kada neko ima volju i želju ništa ga ne može zaustaviti da napreduje. Upravo taj primer sledi jedan frizer koji nema obe šake. On ima strast i želi da se bori i napreduje u svom poslu, ali ga nedostatak očigledno ne sprečava da to i uradi. U jednom videu koji je osvanuo na društvenim mrežama, frizer je pokazao kako perfektno može da ošiša muškarca, bez obzira na okolnosti sa kojima se suočava.

- Priča ovog frizera je primer prevladavanja - stoji u opisu profila na Instagramu.

Naime, na snimku se vidi kako frizer koji nema obe šake šiša svog klijenta sa punom pažnjom i preciznošću kao i svi oni koji imaju ruke. Takođe, zanimljivo je da je klijent izabrao komplikovaniju frizuru za šta je potrebno koristiti više mašinica i biti izuzetno precizan. Ipak, to frizera nije pokolebalo, a on je uspešno završio svoj zadatak.

Očigledno, možemo da zaključimo da je muškarac zadovoljan, a korisnici društvene mreže Instagram koji su pogledali video takođe su impresionirani.

- Kada imate strast i talenat sve je moguće, poštovanje.

- Sviđa mi se činjenica da ne dopušta da ga išta zaustavi u životu. Ovo je neverovatno. Bog blagoslovio njegovu dušu.

- Neka ti Isus i dalje blagoslovljava život, čestitam što si se suočio sa svim poteškoćama i pokazao da si sposoban, ti si inspiracija za mnoge frizere, kao što sam i ja, još jednom moj brate, čestitam.

- Ovo je vrsta videa koju moramo videti - pisali su ljudi u komentarima ovog videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)