Lifestyle

U TOKU JE VELIKO LETNJE DARIVANJE PORTALA SREĆNA REPUBLIKA: Uživaćete u poklonima koje će leto učiniti nezaboravnim

Iako smo neke već podelili, darivanje traje do kraja leta

04.07.2024 13:25

U TOKU JE VELIKO LETNJE DARIVANJE PORTALA SREĆNA REPUBLIKA: Uživaćete u poklonima koje će leto učiniti nezaboravnim
Srećna Republika

Dragi naši čitaoci, sigurno ste upućeni da je portal Srećna Republika odlučio da vas obraduje na najlepše moguće načine. Od 5. juna, svake nedelje smo objavljivali po jedan poklon i do sada usrećili mnogo ljudi. Naša nagradna igra traje sve do poslednjeg sunčanog zraka ove sezone. Uplovite u svet beskrajnih mogućnosti, prepunih radosti, lepote i iznenađenja! Pratite nas na našem putovanju kroz leto i budite spremni da se osećate kao prava filmska zvezda.

Osim poklona za lepotu, negu, ali i za uživanja druge vrste, pobrinuli smo se i za zdravlje jer je to uvek na prvom mestu. Osim poklona koji uključuju pregled, slatkiše, pakete iznenađenja, masaže u najboljim spa centrima, iznenađenja tek slede!

Da podsetimo, svake srede do kraja leta na našem Instagram profilu @srecna_republika objavljujemo novo darivanje, a svakog utorka ko su dobitnici iste. Pravila su jednostavna i nalaze se u opisu svake objave.

Šta smo sve poklonili? 

Četiri poklon vaučera za oftalmološki pregled u očnoj kući Zenit, 3 poklon paketa VZK kozmetike, 3 poklon paketa King sladoleda u čaši, 3 spa masaže u Spa Paradiso centru, ali ne brinite, nismo ni na pola!

Trenutno je u toku darivanje za poklon paket iznenađenja Moj Kiosk, a dobitnike objavljujemo na našem Instagram profilu 9. jula.

Šta vas sve očekuje?

Budite strpljivi jer nagradama nije kraj. Za sve ljubitelje slatkiša, slaniša, ali i romantike slede novi paketi. U nastavku, očekuju vas poklon paketi Dijamant, Argeta, Mai Tai, pregled u očnoj kući Zenit, Mg mivela, MIG picerija, poklon paket proizvoda Moj Kisok i masaža u salonu "Varijanta" .

Ko su dobitnice dosadašnjih poklona?

Vaučere u vrednosti od 7.000 dinara za oftalmološki pregled iskoristile su Nataša Jordanov Mitić, Snežana Milosavljević, Bursać Milica i Bojana Popović. Srećne dobitnice poklon paketa za negu lica su Bojana Kovinić, Svetlana Krantić i Aleksandra Đuran. Potom, neke dame su uživale u sladoledu, a znamo da je to većini omiljeno. Ovoga puta poslastica je otišla u ruke Ivane Veličković, Milene Stanojev i Anđele Milić. A kako radne obaveze ne prestaju ni tokom leta, masaža je sigurno prijala Milici Drobnjak, Jasmini Agić i Nataliji Milenković.

U narednom periodu takođe slede nagrade u kojima ćete provereno uživati. Zainteresovanost je velika, ali budite uporni i nemojte biti lenji jer vas jedan klik deli od poklona u kom ćete uživati. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)