POklon svake srede

POKLON ZA VAS: Ako želite lep ten, vodimo vas u MegaSun

Preplanuli ten je postao imperativ kada želimo da izgledamo zdravo i zavodljivo, pa je Srećna Republika rešila da vas nagradi terminima za sunčanje.

04.01.2022 10:28

POKLON ZA VAS: Ako želite lep ten, vodimo vas u MegaSun
Srećna republika

Ukoliko ste mislili da je novogodišnji serijal "Poklon svaki dan", u okviru koga je portal Srećna Republika delila darove svojim čitaocima poslednjih 10 dana stare godine, poslednja akcija u okviru koje će oni koji nas prate da budu nagrađeni, prevarili ste se.

Naime, Srećna Republika će svake sedmice poklanjati svojim čitaocima neki dar kako bi na neki način uspela u svojoj misiji - da širimo sreću i radost.

Zdravi i lepi ljudi su srećni i zato su tretmani za ulepšavanje jedan od najboljih poklona koje možemo da vam darujemo.

Shodno tome, pošto je nega kože najvažniji korak kada želite da izgledate kao lepotice i lepotani sa naslovne strane, pa je veoma logično zašto su saloni za sunčanje sve popularniji i u našoj zemlji.

Zato je Srećna Republika odlučila da svoje čitaoce nagradi terminima za sunčanje, tačnije pet puta po tri termina za u lokalima "MegaSun" koji postoji na čak 10 lokacija u Beogradu.

DOBITNICE TERMINA ZA SOLARIJUM SU: Maja Veličković, Anja Maršal, Biljana Mišković, Vesna Stesević i Borjana Pavlović.

Sve što bi trebalo da uradite da biste dobili termine za sunčanje je da:

1. podelite ovu vest (ali da bude public/javno) na društvenim mrežama

2. da stavite uz objavu haštag #srecnarepublika i #megasun

3. tagujete prijatelje kojima biste voleli da poklonite sunčanje (neograničen broj prijatelja)

Bezbedno do preplanulog tena

Solarijum nije štetan ukoliko ga koristite razumno i sa merom. Evo kako bi trebalo da se ponašate pre, tokom i posle sunčanja u solarijumu

 

 

Pre sunčanja

  • Odredite svoj tip kože i utvrdite pravo vreme trajanja tretmana. Dužina tretmana, osim od Vaše kože, zavisi i od modela solarijuma i istrošenosti lampi.
  • Osobe sa osetljivom kožom bi trebalo da urade probno sunčanje u trajanju od maksimalno šest minuta. Skinite sav nakit sa tela i nikako ne upotrebljavajte mobilni telefon tokom sunčanja. Hipersenzitivne reakcije na UV-A zrake podstiču neki medikamenti (antibiotici, diuretici, hormonski lekovi, sredstva za uklanjanje gljivičnih infekcija). Ako ih uzimate – odložite odlazak u solarijum.
  • Pilingom odstranite mrtve ćelije kože, svu nečistoću, parfem i dezodorans. Ne zaboravite UV naočare. Izbegavajte korišćenje kozmetike pre i za vreme sunčanja osim kozmetike koja se preporučuje za sunčanje u solarijumima. Za postizanje bronzanog tena preporučuju se tri tretmana u razmaku od 48 sati jedan, tretman nakon sedam dana, kako bi se održala boja. Proverite čistoću solarijuma.

Za vreme:

  • Ne skidajte naočare.
  • Postane li Vam jako vruće – prekinite sunčanje.
  • Dozvoljeno je samo jedno sunčanje dnevno, bilo u solarijumu ili na pravom suncu.
  • Ako izlažete UV zracima lice ili dekolte, minimalna udaljenost lampe mora biti 20cm.

Posle

  • 60 minuta nakon sunčanja se istuširajte, a potom telo namažite kremom ili losionom koji se preporučuje posle sunčanja u solarijumima.
  • Pijte mnogo tečnosti. Ako Vam se na koži pojavilo crvenilo, skratite vremenski sledeće sunčanje. Sunčajte se opet tek za 48 sati.

OSOBAMA MLAĐIM OD 18 GODINA ZABRANJENO JE SUNČANJE.

 

 

Komentari (0)