Ovo je IN!

NOKTI U TRENDU: Ovo je savršena boja za ulazak u 2022. godinu!

Nekada je potrebno samo malo inspiracije za savšene nokte uz koje ćete ući u 2022. godinu!

09.12.2021 22:35

NOKTI U TRENDU: Ovo je savršena boja za ulazak u 2022. godinu!
pexels.com

Nova godina je praktično iza ugla, a mnogi su već pripremili plan gde će da slave i šta će da rade te simbolične večeri. Međutim, autfiti za najluđu noć u godini tek su u pripremi, a sa njima se moraju slagati nokti, koje mnoge žene rade posebno za tu priliku.

Neke od nas vole malo luđe nokte i u ovim običnim danima, dok druge ipak vole smerne i elegantne nokte preko godine, a za novu godinu prosto reše da malo otkače i urade nešto ludo. Kojoj god grupi da pripadate, novogodišnji nokti su must have, a portal Srećna republika potrudio se da nađe savršene i moderne predloge da za ulazak u 2022. godinu sređenih noktiju.

Crvena na sreću!

Crveni nokti su klasika. Vrlo su elegantni, ne privlače previše pažnje, a opet uvek na ženskoj ruci izgledaju moćno. Crvena boja svakako i privlači sreću i ljubav, te nije loše da uz nokte ove boje uđete u novu godinu. Ipak, ako želite da malo obogatite nokte prazničnom atmosferom predlažemo vam i da dodate malo šljokica na nokte. Možete se odlučiti da stavite šljokice u boji laka samo na jedan nokat, ili da napravite neki drugi fazon. Pričajte sa svojom manikirkom, ona sasvim sigurno ima ideja kako da vam nokti izgledaju savršeno i baš onako kako vama odgovaraju.

Deda Mraze, Deda Mraze!

Klišei su klišei sa razlogom, a svakako su novogodišnji džemperi omiljeni mnogim ljudima u toku ovog perioda godine. Ako i vi volite da na sebi nosite ove motive, što ih jednostavno ne biste stavili na nokte? Brojne manikirke rade i crtanje po noktima, a sve što treba da uradite jeste da im pokažete šta želite. Možete da se odlučite za jelku, Deda Mraza, irvasa, patuljka, pahulje ili  bilo kakav drugi novogodišnji motiv, a boju podloge birajte po principu onoga što se najbolje slaže sa vašim motivima.

Metalik je ove godine IN!

Metalik boje na noktima svakako su in, a posebna je prednost ovih boja što su vrlo upadnjive i slažu se sa skoro svakom odevnom kombinacijom. Ako još niste odlučili šta biste želeli da nosite za Novu godinu predlažemo vam metalik nokte koji će se slagati sa svim vašim kombinacijama narednih tri do četiri nedelje.

Zlatni gradijenti 

Iako zlatni nokti sami po sebi mnogima na prvu loptu mogi izgledati kič, a podlozi neke neutralnije boje poput crne ili sive, zlatni gradijenti mogu da budu pravi hit. Takođe, zlatna boja privlači novac i poslovne uspehe, te ako vam je to potrebno u narednoj godini, svakako ne bi bilo loše da dodate i neki detalj ove boje na svoje novogodišnje nokte.

 

Komentari (0)