Telo

GEORGINA SKAKUĆE U ŠORTSU MANJEM OD GAĆICA: Okrenula pozadinu i zatresla, muškarcima pošao znoj (VIDEO)

Supruga Kristijana Ronalda u nesvakidašnjem izdanju.

11.10.2024 12:20

GEORGINA SKAKUĆE U ŠORTSU MANJEM OD GAĆICA: Okrenula pozadinu i zatresla, muškarcima pošao znoj (VIDEO)
Live Media Publishing Group / Alamy/Printskrin / Alamy / Profimedia

Supruga fudbalera Kristijana RonaldaGeorgina Rodrigez često je u glamuroznim izdanjima i retko kada prošeta u opuštenom. Oni kao par izazivaju veliku pažnju gde god da se pojave, a i ona kada je sama bude i te kako primećena. Pisalo se da se par tajno venčao jer ju je nazvao ženom u jednom videu, a potvrda nikada nije dobijena za tu informaciju.

Credit: Sebastien Fremont / Starface / Profimedia

Georgina Rodrigez u nesvakidašnjem izdanju

Sve je ostalo na nivou spekulacija.

Georgina je sklona transformacijama i to najviše kose. Prvobitno je viđena kao plavuša, a u pitanju je bilo slikanje za kampanju za njenu dokumentarnu seriju I Am Georgina (Ja sam Georgina). Potom, ona je skratila kosu i prošetala je Filmskim festivalom u Veneciji početkom prošlog meseca. Postala je i te kako popularna zahvaljujući pažnji koja je usmerena ka njenom partneru, a sada oko nje šetaju samo javne ličnosti.

Ovoga puta, na jednoj Instagram stranici koja je posvećena fudbaleru Kristijanu Ronaldu i njegovoj deci, pojavio se i snimak Georgine Rodrigez. Poput neke devojke iz kraja, ona na sebi ima opušteni stajling. Prošetala je u roze, malenom šortsu, a na sebi je takođe imala belu majicu. Video joj se stomak, ali i pozadina, mada ona nije mnogo marila. Veselo je skakutala u videu koji je javno podeljen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cris Jr (@crjuniorr2011)

Mnoge je oduševila prirodnošću. Na snimku deluje kao da nije našminkana, a zanimljivo je da šorts izgleda nalik donjem vešu. Čak nije uspeo ni da joj prekrije zadnjicu. Ovo je njeno retko izdanje!

Nakon videa koji je podeljen usledili su mnogobrojni komentari.

- Prelepa.

- Mnogo si divna!

- Kakav izgled, šta je ovo?!

- Predivna si! - samo su neki od komentara ispod videa koji je podeljen javno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)