Telo

ROĐENDANSKI MESEC LILLY ONLINE PRODAVNICE DONOSI POPUSTE I POGODNOSTI

Lilly online slavi 8. rođendan!

05.06.2024 15:32

ROĐENDANSKI MESEC LILLY ONLINE PRODAVNICE DONOSI POPUSTE I POGODNOSTI
Lilly drogerie

Online kupovina je u proteklih nekoliko godina postala sve češći izbor naših potrošača, i to ne bez razloga. Značajna ušteda vremena je najznačajnija prednost koju donosi ovaj način kupovine, s obzirom na to da je potrebno svega nekoliko minuta da se odaberu i naruče omiljeni proizvodi. Pored toga što je celokupna ponuda dostupna uz nekoliko klikova, Lilly online prodavnica omogućava i dolazak do proizvoda koji su dostupni za kupovinu isključivo online, pa to još jedna velika prednost ovog načina šopinga!

Tokom juna, kompanija Lilly Drogerie slavi osmi rođendan svoje online prodavnice, a zahvalnost svojim vernim potrošačima pokazaće kroz raznovrsne popuste, pogodnosti i darivanja tokom celog meseca. Ova vrsta prodavnice omogućava kupovinu u bilo koje doba dana i noći, a naručeni artikli na adresu kupca stižu kroz samo nekoliko dana.

Rođendanski mesec počinje poklonima iznenađenja tokom 1. i 2. juna, kao malim znakom pažnje za lojalne kupce čija podrška je neizostavni element svakog uspeha kompanije. Nakon toga, do 9. juna potrošače očekuje popust do čak 50 odsto na sve parfeme i toaletne vode mnogobrojnih brendova koji će omogućiti da kupovina omiljenih mirisa predstavlja pravo zadovoljstvo.

Odabrani proizvodi za negu lica biće sniženi do 30 odsto u periodu od 10. do 16. juna, a u nedelji nakon toga potrošače u online prodavnici očekuje do 40 odsto popusta na odabrane make-up proizvode. Nemojte propustiti i sniženje proizvoda iz muškog kutka, koji će biti na popustu do 30 odsto od 24. do 30. juna.

Proizvodi poznatog brenda The Pink Stuff biće na popustu od 25 odsto tokom celog meseca, a od 2. do 30. juna potrošači će moći da uživaju u mnogobrojnim popustima na odabrane aparate istaknutih brendova Microlife, Auron, Phillips, Rox i Prizma.

Takođe, brend Lilly Drogerie će svoje kupce obradovati i velikim rođendanskim giveaway-om, u okviru koga će oni moći da osvoje čak osam poklon paketa proizvoda raznovrsih brendova. Tokom meseca sjajnih popusta u Lilly asortimanu naći će se i osam različitih beauty box-eva svetskih brendova - Maybelline i Garnier, Syoss, Bioten, Hello Smile, Old Spice, Nivea, La PIEL i Carroten, a mogućnost kupovine istih biće moguća isključivo putem online prodavnice. 

Osim toga, biće organizovano i darivanje vrednih aparata različitih namena, a uslove učestvovanja, vrste poklona i vreme darivanja dostupni su na sajtu i društvenim mrežama kompanije Lilly Drogerie, gde će se nalaziti i sve informacije o junskim popustima.

Uživajte u udobnoj i lakoj kupovini i ne propustite sjajne akcije tokom rođendanskog meseca!

Komentari (0)