Telo

NARUČILA SAM ZAVODLJIVI BODI, KADA MI JE STIGAO PAKET UGLEDALA SAM UŽAS: Dobro pogledajte u ovu fotografiju i recite na šta vama liči?

Iskustvo onlajn kupovine.

17.05.2024 18:54

NARUČILA SAM ZAVODLJIVI BODI, KADA MI JE STIGAO PAKET UGLEDALA SAM UŽAS: Dobro pogledajte u ovu fotografiju i recite na šta vama liči?
shutterstock.com

Kupovina putem interneta uvek može biti "mačka u džaku", ali poslednjih godina sve je popularnija. Većina proizvoda u onlajn radnjama su znatno jeftiniji, a i dostupniji te je je ovo razlog što se sada trgovina preselila na internet. Ono što je nezgodno je što taj proizvod vidimo samo na fotografiji koja neretko može prikazivati nerealnu sliku.

Svakome od nas se desilo makar jednom da nešto naručimo putem interneta, a kada nam stigle paket sa njim stigne i veliko razočaranje. 

shutterstock.com

Naručila je kostim na internetu, dobila užas

Ovakvo iskustvo doživela je i jedna dama koja je javno podelila kako je prošla kao bos po trnju. Naime, ona je naručila providni, čipkani komplet koji je poslednjih godina veoma popularan. Kako je rekla, ono što joj je stiglo je  "najjezivija stvar ikada". Naime, žena je očekivala crni kompletić sa leopard printom, ali je umesto toga dobila nešto što je više ličilo na vanzemaljski kostim, i to veoma malih dimenzija, gotovo kao za igračku.

Kada je žena podelila svoje iskustvo na Reddit-u, korisnici su se brzo uključili sa svojim duhovitim komentarima. Jedan od korisnika je čak rekao da je ovo "kao senka Petra Pana", dok je drugi dodao da "ne zna u čemu je problem, jer je želeo mačku, a sada ima mačku. Sada sve što treba da shvati je kako da uvuče mačku unutra".

 


Kada su korisnici imali priliku da vide fotografiju čudnog komada odeće, nije izostalo ništa manje duhovitih komentara. Jedan korisnik je uporedio izgled komada odeće sa "dehidriranim vanzemaljcem", dok je drugi napisao da "gospodar dao Dobi mačku".

Screenshot/Reddit

Ovako izgleda fantastičan kostim koji je dobila

 


Kao što možemo videti, ovo iskustvo je izazvalo mnoštvo duhovitih komentara i reakcija na internetu, a žena je sigurno naučila lekciju kada je u pitanju online kupovina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)