Telo

OVAKVE PRIRODNE GRUDI JOŠ NISTE VIDELI! Devojka svakodnevno preživljava dramu zbog bujnog poprsja, žene joj uvek govore SAMO JEDNO! (VIDEO)

Tiktokerka Kortni podelila je svoje iskustvo na mrežama i time izazvala salve reakcija, prevashodno muškog dela pratilaca.

23.05.2023 21:01

OVAKVE PRIRODNE GRUDI JOŠ NISTE VIDELI! Devojka svakodnevno preživljava dramu zbog bujnog poprsja, žene joj uvek govore SAMO JEDNO! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/mrs.joker444

Tiktokerka Kortni iz Britanije otkrila je da se konstantno nalazi na meti kritika na društvenim mrežama samo zato što ima prirodno velike grudi. U video snimku koji je postavila na toj mreži ona je pokazala kakve komentare dobija od žena i muškaraca samo zato što je prirodno obdarena velikim poprsjem.

 

"Kipi na sve strane"

Snimak počinje tako što Kortni sedi napolju u uskoj žutoj majici u kojoj se vide njene velike grudi. U snimku koji je naslovljen sa: "Kad imaš velike grudi u Britaniji", ona je pokazala uvredljive komentare koje je dobijala od žena, kao i lascivne poruke koje joj svakodnevno dolaze od muškaraca.

Žene joj uglavnom poručuju da se pokrije i sakrije svoje grudi, dok muškarci navode da njeno poprsje izgleda divno. Na snimku je sedokosi starac sa palcem nagore koji kaže: "Voleo bih da moja žena ima takve", kao i grupa mladića koja joj poručuje: "Isturi ih napolje"

Usledili su brojni komentari, mahom muškaraca, koji su oduševljeni njenim ogromnim poprsjem.

- O, moj Bože! Ovo je prelepo - 

- Izgledaš fenomenalno i nemoj nikome da dozvoliš da te ubedi u bilo šta drugačije - 

- Nikad ne slušaj komentare drugih ljudi. Ti si prelepa i treba da voliš svoje telo - bili su samo neki od komentara podrške na njenu objavu. 

Život sa velikim grudima

U brojnim postovima na mrežama Kortni je opisala kako izgleda njen život sa velikim poprsjem. Naime, uprkos kritikama, posebno žena, ona se ne libi da nosi tanke letnje haljine na bretele, kao i uske trikoe iz kojih kipe njene velike grudi.

Kako je više puta istakla u svojim postovima, srećna je što je drugačija i smatra da nema razloga da se stidi svog tela. 

Osim u provokativnim haljinama ona je pokazala kao izgleda i kad je zakopčana do grla ili u širokoj pidžami pred spavanje, koja ipak ne može u potpunosti da sakrije njeno poprsje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)