Šminka

NOKTI U BOJAMA JESENI: 6 trendi opcija za manikir koji će vam ulepšati hladne dane

Oplemenite vaše nokte trendi bojama ove jesenje sezone i zadivite ljude oko sebe svojim umećem.

10.11.2021 16:36

NOKTI U BOJAMA JESENI: 6 trendi opcija za manikir koji će vam ulepšati hladne dane
pexels.com

Jesen i zima su godišnja doba kada je garderoba generalno jednostavnijih i prigušenijih boja, ali nista ne može da privuče poglede na vaše nežne i negovane ruke bolje od dobarog manikira. Srećna vam predstavlja ideje za simpatične i razigrane nokte koji će ove jeseni mamiti poglede u vašem pravcu.

BOJE JESENJEG LIŠĆA

Manikir u nijansama maslinastozelene, zagasito crvene, narandžaste ili pak boje kore drveta, jako je popularan ove sezone. Neke veštije i smelije dame mogu čak da nacrtaju neke od simbola jeseni na svoje nokte, poput budeve ili lišća, i da zadive sve oko sebe.

50 NIJANSI NEUTRALNIH

Boja peska, ljuske jajeta, svetlosiva, boja čokolade, karamel, svi zemljani tonovi na jednoj ruci. Trenuto jako popularan manikir uključuje lakiranje svakog nokta različitom a ipak srodnom bojom kako bi se potigao efekat postepenog nijansiranja i potamnjivanja noktiju.

ŠLJOKICE NA VRHOVIMA ILI PRI KORENU NOKTA

Jako atraktivan manikir ove sezone uključuje lakiranje noktiju mat nijansom laka koja se kasnije oplemeni šljokicama koje zauzimaju ili vrh nokta ili njegov sam koren. Kontrast između matirane osnove i svetlucavih šljokica ovom izgledu daje posebnu draž.

MALO DRUGAČIJI FRANCUSKI MANIKIR

„Frenč“ je klasika u svetu manikira, nešto poput crvenog ruža ili male crne haljine. Ali ove sezone nam dolazi u malo drugačijem izdanju, odnosno na drugačijem mestu od očekivanog. Vrhovi noktiju, nekada tradicionalno beli, sada su u boji ili čak dvobojni. Nešto „esktremnija“ varijanta podrazumeva da je šara pomerena sa vrha nokta pa se sada nalazi sa strane nokta, u obliku mladog meseca.

BOJA VINA NA NOKTIMA

Pored tamnijih karmina na usnama, ove jeseni trendovi nam predlažu da nam i nokti budu tamniji. Bordo, boja sangrije, ljubičasta ili boja šljive, sve ove nijanse su u igri, namamiće poglede a ako se odlučite za jednu nijansu na svim noktima, izgledaće jako uredno i biće primereni i za poslovno okruženje.

NOKTI U BOJAMA ZVEZDANE NOĆI

Teget i sve varijacije tamno plave su jako popularne za jesenji i zimski period i ako se odlučite za jednostavnu odevnu kombinaciju, ili pak svedeniji nakit i šminku, ovi nokti će u potpunosti doći do izražaja. Ako ipak volite nešto smeliji dizajn, možete odabrati da svom nebu na noktima dodate i pokoju zvezdu u vidu zlatnih šljokica.

Koji se vama manikir najviše sviđa? Pišite nam svoje predloge u komentarima.

Komentari (0)