Moda

SA 13 GODINA VERNO SLEDI MAJKU DIZAJNERKU: Pojavila se u preuskoj haljini i na potpeticama, bivši fudbaler joj čuva leđa

Ćerka Viktorije i Dejvida Bekama postala je prava lepotica.

28.09.2024 08:05

SA 13 GODINA VERNO SLEDI MAJKU DIZAJNERKU: Pojavila se u preuskoj haljini i na potpeticama, bivši fudbaler joj čuva leđa
Credit: Raw/TGB / Goff Photos / Profimedia

Harper Bekam sledi modni stil svoje majke Viktorije Bekam koja je vodila svoju slavnu porodicu u na reviju dizajnera na Nedelju mode u Parizu.

Tinejdžerka se za tu priliku odlučila za šik ružičastu satensku haljinu dok je izašla sa otmenim ocem Dejvidom, braćom Kruzom i Romeom i Kruzovom devojkom Džeki Apostel. Harper se odlučila za hrabri stajling dok ju je otac zaštitnički držao oko struka, a paparaci su slikali.

Credit: Raw/TGB / Goff Photos / Profimedia

Harper i Dejvid Bekam

Fudbalska legenda Dejvid Bekam obukao je oštro mornarsko odelo kako bi gledao ženino predstavljanje njene linije za proleće/leto 2025. u francuskoj prestonici.

- Harper je premlada da nosi haljinu iz Viktorijinog asortimana - rekao je jedan prijatelj i dodao:

- Zato je odlučila da napravi svoju po narudžbi i prelepa je.

Dok su se Harper i Dejvid oblačili da impresioniraju, slično su uradili Kruz i njegova devojka, a tinejdžer je nosio retro plavo odelo dok je Džeki odisala glamurom u beloj satenskoj haljini - obe stajlinge je takođe dizajnirala Viktorija.


 

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kruzova devojka u satenskoj haljini

Porodični prijatelji kažu da Viktorija voli to što on voli modu pa mu je napravila pregršt odevnih kombinacija.

Dok je Džeki bila pozvana na reviju Viktorije Bekam po prvi put i ona se pobrinula da ne bude izostavljena sa VB modne parade tako što je nosila kami haljinu od 990 funti skupljene do ramena u boji slonovače.

Bekamov klan je izgledao odlično raspoložen uprkos sumornom vremenu, držeći velike kišobrane dok su se uputili ka svojim automobilima koji su ih čekali.

Credit: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Harper sa ocem

Pre nego što je napustio hotel, David je pozirao sa svojom decom i našalio se da je objavljivanje slike teško jer svi moraju da je odobre. Da bi podržala drugaricu, došla je i glumica Eva Longorija koja je kao i uvek izgledala glamoruzno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)